You are here: Home » Episoade » Ce caut eu în viața mea profesională?
Ce caut eu în viața mea profesională?

Ce caut eu în viața mea profesională?

Pe scurt, job-ul meu implică social media. Deși prezența mea online, pe conturile mele, este din ce în ce mai slabă și mai neinteresantă (atât pentru mine cât și pentru cei cu care interacționez), totuși petrec mult timp pe Facebook și Instagram pentru companii ori în numele lor.

Acestea fiind zise, săptămâna trecută mă chinuiam tare să tag-uiesc niște produse pe Insta. Nu reușeam, așa că am început să caut pe google care ar fi problema. Aparent, trebuia conectat profilul de Insta la un catalog de produse de pe FB, acolo nu era nimic, am trecut la altă abordare, am scotocit prin spatele conturilor business și, într-un final, din link în link, conform depanatorilor de pe paginile de Help, am depistat problema. Versiunea mea de Instagram nu era cea mai recentă (asta și pentru că telefonul de serviciu nu e tocmai cel mai proaspăt ieșit pe piață).

Mai pe scurt, eu eram fix prostul ăla care nu băgase monitorul în priză și care, după toate resetările, achiziționările de cabluri și pumnii în tastatură, în urma unei discuții la relații clienți producător, a aflat că de fapt nu băgase monitorul în priză. Caz real din tinerețea mea, i s-a întâmplat unui fost coleg sau ceva de genul. În fine. Eu eram prostul ăla care nu era în stare să dea un tag pentru că nu aveam varianta curentă de software.

Să mă las de meserie? Haha! Nu. Am nevoie doar de un telefon nou. Și de ceva mai multă răbdare.

P.S. : Mi se pare tare comic faptul că social media e o prezență constantă în viața mea. După o dependență stupidă de FB acum vreo 10 ani, am ajuns de m-am sălbăticit fix când a devenit esențial să lucrez cu FB. Despărțirea-i grea! 😀

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top