You are here: Home » Util » La ce mă uit pe YouTube?
La ce mă uit pe YouTube?

La ce mă uit pe YouTube?

În primul rând, vreau să vă spun cum am descoperit YT: i-am cerut fratelui meu să-mi trimită videoclipul sau măcar mp3-ul Shyne – That’s Gangsta și el mi-a zis că nu o să mai am niciodată nevoie să-mi trimită cineva ceva muzical, pentru că există un site minunat unde pot să mă uit la videoclipuri și să ascult muzică gratuit!!!

Acestea fiind spuse, și deoarece nu am chef să discut probleme serioase, o să fac o listă cu o parte din canalele de YouTube pe care le urmăresc.

Să începem cu cele în limba română!

Adevăruri despre Trecut – Canalul este al TVR-ului, dar au un playlist separat cu Adevăruri despre trecut. Sunt printre preferatele mele de urmărit! Învăț despre câte s-au schimbat și câte sunt, în fond, fix la fel ca pe vremea comunismului. Interesant. Bonus, episoadele sunt scurte, numai bune de urmărit cât fac un duș sau trântesc o omletă.

Râzi ca Prostu’ – glume bune, limbaj licențios.

bucharestBIKEtraffic – m-am uitat la toate videoclipurile, mă distrează și mai și învăț câte ceva despre regulile de circulație și cum se aplică ele în cazul mersului pe bicicletă.

Pe poteci spre inima ta – am văzut toate episoadele (unele de mai multe ori). Mi-au făcut poftă de mers la munte și, chiar dacă nu pot să ajung în toate locurile explorate de Ioan Stoenică, mă uit pentru că aventurile sale montane mă relaxează.

Zaiafet – nu am întotdeauna chef de toate vlogurile sale, dar unele sunt foarte amuzante iar altele chiar educative.

Gaben.ro – cea mai recentă descoperire, și am râs de m-am prăpădit la cele câteva vloguri vizionate.

Și acum, în engleză!

CinemaSins – am văzut toate videoclipurile, unele de mai multe ori (au subtitrare și le revăd atunci când mă usuc pe păr). Mereu mă amuză.

Doctor Mike – e un medic foooooarte carismatic. Are un zâmbet contagios și videoclipuri amuzante și educative. E superb și are câini frumoși. Ce pot să zic? Îl ador. Și nu sunt singura.

CBC News – Marketplace – reportaje scurte și interesante despre tot felul de lucruri, de la tactici aplicate de supermarketuri sau companii pentru a-și promova produsele la ravagiile pe care le face fast fashion.

Architectural Digest – videoclipuri scurte în care vedem case absolut mi-nu-na-te!!!

Robeson Design – videoclipuri amuzante și interesante, tot despre design interior, cu tutoriale pe mai multe subiecte.

Paula’s Choice Skincare – mă uit din când în când la Skincare Chat, să mai învăț despre cum să am grijă de mine. Nu sunt neapărat un fan al produselor sale, dar toate informațiile oferite de echipa ei se pot aplica indiferent de brand-ul de cosmetice utilizat.

Lewis Howes – nu sunt sigură cine este acest individ, nu prea m-a interesat. Dar m-am uitat la vreo două … podcasturi cât trebăluiam prin casă și mi-a atras atenția.

Mic the Vegan – Mike face niște vloguri amuzante și prezintă diverse studii care ne îndeamnă să mâncăm mâncare adevărată (vegană, pentru cei ce vor și pot), nu prostii procesate.

Am exclus videoclipurile sau canalele de Youtube referitoare la makeup și sală, precum și nenumăratele reportaje despre nutriție pe care le-am vizionat, pentru că deja m-am întins. 🙂 Dacă aveți sugestii, puteți să-mi lăsați în comentarii! Pe curând!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top