You are here: Home » Episoade » Care-i faza cu postarea anterioară…
Care-i faza cu postarea anterioară…

Care-i faza cu postarea anterioară…

Cred că postarea anterioară nu a reușit să exprime ce mi-am dorit, și nici măcar nu am recitit-o – tocmai ca să nu o șterg, pentru că acum poate o să mi se pară stupidă. Hai să vă spun de ce am scris-o și poate o să înțelegeți ce am vrut să transmit. 🙂

Acum ceva timp am cunoscut o femeie încântătoare, cu care am avut o chimie incredibilă. Mi se întâmplă rar de tot, o dată la câțiva ani, să am o conexiune așa de bună cu cineva. Nu aveam nici o treabă una cu alta și lumile noastre s-au intersectat preț de o oră, într-un cadru total frivol. Ulterior ne-am conectat pe rețelele sociale și, urmărind-o, am descoperit că e o tipă foarte mișto (lucru pe care deja îl bănuiam, desigur). Așa că ne-am văzut săptămâna trecută, după multe promisiuni de ieșiri în oraș și întâlniri pentru care nu ne-am sincronizat.

Ca să înțelegeți, noi două nu ne cunoaștem aproape deloc. Ne știam doar numele. Însă când ne-am văzut, am vorbit continuu despre o mulțime de subiecte interesante, de la artă (ea pictează – foarte frumoș, aș adăuga) la psihologie, la relații cu oamenii și în special cu părinții, de la depresii la design interior și de la plăceri simple ale vieții la cărți despre femei puternice. Cum să vă spun?… Nici măcar nu știu cu ce se ocupă. Din greșeală am aflat unde stă. Dar știu cum se simte și cum este această perioadă a vieții pentru ea. Știu care îi sunt slăbiciunile și punctele forte. Știu cât este de sensibilă și îi cunosc o parte din tragediile vieții. Și e un om cu care am stat o singură dată de vorbă (prima întrevedere nu se pune, nu a fost cu discuții). Poate că uneori e mai simplu să te destăinui unui ”străin”… Dar chiar și așa… uau.

Am rămas cu un fel de euforie după ce am discutat cu ea. Nu-mi venea să cred că am găsit un om care se potrivește cu mine în atât de multe aspecte și puncte de vedere, nu-mi venea să cred că mai pot spera la conversații atât de incitante și că mai sunt alții care văd viața la fel ca mine.

Îmi venea să nu mai plec, pur și simplu!

Nu știu ce o să se întâmple cu relația noastră, dar mă bucur enorm că am întâlnit o persoană atât de interesantă! Și știu că viața este și despre ”ce mâncăm diseară?” și ”facem o rată pentru un frigider nou?”, dar … dacă aș putea avea din ce în ce mai multe momente de conexiune adevărată, aș fi mult mai dispusă să trec cu vederea pălăvrăgeala despre vreme și tocănițe.

P.S. : Deci! Eram supărată pentru că a durat atât de mult ca această persoană să apară în viața mea.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top