You are here: Home » Episoade » Tristețea de pe FaceBook
Tristețea de pe FaceBook

Tristețea de pe FaceBook

Într-o zi în care eram oarecum lipsită de chef de viață, am intrat pe FaceBook să mă relaxez.

Mare greșeală.

N-am văzut decât postări despre oameni bolnavi, care au nevoie de bani, sânge, medicamente, care au murit în spitale sau pentru că nu au avut acces la tratamente. Un violator a scăpat doar cu suspendare. Niște copii au dispărut, părinții îi caută disperați. Animale abandonate peste tot, unele rănite sau în stare critică. Peste toate astea, politicienii corupți care trăiesc bine mersi.

Nu mai stau pe FaceBook aproape deloc. Intru extrem de rar, o dată la câteva săptămâni, eventual ca să postez ceva sau când am vreo notificare stresantă pe telefon (nu suport să văd roșu pe ecranul principal 😛 ). Trăiesc într-o bulă în care nu mă uit la teve, nu citesc presa și nici măcar de pe FaceBook nu mă mai informez. Desigur că folosesc încă această rețea socială, însă doar contul pentru job, pentru gestionarea unor pagini. Și prietenii de acolo sunt oameni pe care nu prea îi cunosc, însă care se pare că postează doar poze motivaționale sau din alea cu o cafea și Bună Dimineața. Nimic deranjant, nimic prea serios, nimic care să-mi strice dispoziția. Desigur, nimic interesant, dar nu mă deranjează, că sunt acolo ca să muncesc, cum ar fi. 😀

Așa că … asta e! S-a terminat și cu asta. Nu pot să încep să șterg fiecare om din lista mea de prieteni doar pentru că îi interesează chestii grave sau deoarece vor să aducă atenției probleme care necesită ceva intervenții (financiare sau de altă natură).

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top