You are here: Home » Episoade » O îmbălsămare, ceva?
O îmbălsămare, ceva?

O îmbălsămare, ceva?

Azi am fost înmiresmați (fără să vrem) la ieșirea din lift la etajul nostru.

Dar să începem cu începutul. Mi-am cumpărat un birou mai deosebit, și în seara asta, când ne-am întors de la sală, l-am luat din portbagaj amândoi și l-am hămălit până la lift, în care ne-am înghesuit cât am putut fără să ne atingem de pereții jegoși. Nu am reușit, desigur, dar … asta e! Când am ajuns la etaj, am fost întâmpinați de niște arome neobișnuite, de ceva ars. Nu era un fum gros, doar un miros puternic de mâncare puțin cam over-cooked, sau, ca să zic pe românește, prostovanul a uitat tigaia pe foc. Era vorba chiar de avocatul de care am mai povestit, care avea ușa de la intrare deschisă, putoarea risipindu-se lent pe la ușile vecinilor. Deși a avut inițiativa de aerisire, nu a dus-o până la capăt, deoarece nesimțitul nu s-a sinchisit nici măcar să crape geamul de pe casa scării. Nuuuuu, să stăm toți în duhoarea lui misterioasă… Numai cât ne-am învârtit cu biroul ăsta ne-am împuțit hainele.

În fine… Am lăsat piesa de mobilier la ușă cât am intrat să facem puțin loc pe balcon (unde urmează să stea până îi găsim alt loc în casă). Când să ieșim la recuperare, ce să vezi și să nu crezi? Tâmpitul s-a apucat de prăjit pește, pentru că ăsta era singurul lucru care lipsea! Singurul iz care ar fi făcut din toată această experiență ceva cu adevărat odios.

P.S. : Dacă vă întrebați …. NU! el nu avea geamul deschis la bucătărie. Doar crăcănase ușa, nu mai era necesar să ia și alte măsuri. Chiar nu îmi pot imagina cum poate el să locuiască în aceste condiții, cum doarme noaptea asta în emanațiile alea dezgustătoare.

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top