You are here: Home » Personal » Câteva lucruri despre mine
Câteva lucruri despre mine

Câteva lucruri despre mine

Anul trecut am făcut tranziția spre o garderobă negru+alb+neutru și n-am fost nicicând mai fericită. Durează cam 5 minute să mă îmbrac (înainte mă închinam la dulap vreo juma de oră).

Îmi plac lucrurile simple și versatile, camerele mai mult goale și aerul proaspăt-rece de iarnă.

Tot anul trecut am (re)descoperit magazinele second hand și chiar de acolo mi-am luat multe chestii negre (înlocuirea tuturor puloverelor nu e treabă ușoară). Cele mai bune produse le-am găsit la Roman, sau, extrapolând, cele mai mari comori sunt ascunse în orașele mici.

Tot anul trecut nu cred că am purtat tocuri de mai mult de 5 ori. Mă dedic în totalitate papucilor comozi. (la noi în Moldova se zice ”papuc” la orice, nu doar la încălțămintea de purtat în casă, asta ca să nu mai râdeți de mine).

O chestie generală pe care nu știu cum s-o spun ca să exprim ce simt de fapt: urăsc trucurile de magie de orice fel. Nu suport să le văd, mă scot din pepeni și magicienii și mentaliștii (cred, că nu știu exact ce fac ăștia) și orice de genul acesta. Dacă nu știu cum le-a reușit, mă macină curiozitatea; dacă știu cum au reușit, mă agasează faptul că încearcă să mă prostească. Oricum ar fi, nu suport absolut deloc nimic din sfera asta.

De fiecare dată când văd un animăluț, spun ”țini-i mic acuolo?”

Am bruxism. Câteodată strâng dinții atât de tare, încât începe să-mi curgă sânge din gingii (se întâmplă destul de rar cât să nu mă îngrijoreze aproape deloc).

Mă enervează chestiile decorative cu steagul UK și cu Paris. Aș putea trăi bine mersi fără să mă mai împiedic de shabby chic franțuzesc și o cană pe care e pictat un steag fără nici o noimă (în opinia mea umilă).

Cam atât. Asta ca să încep anul cu o postare, să nu se pună praful pe domeniu.

foto: weheartit.com (și visele mele 😀 )

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top