You are here: Home » Cărți » Elementar?
Elementar?

Elementar?

Cartea este extraordinară. Ceea ce urmează e aventura lecturii mele, să fie clar!

Pe la începutul anului mi-am downloadat ”Sherlock Holmes” de Arthur Conan Doyle. Eram foarte încântată că aveam un volum cu mai multe povestiri interesante, mister, bla bla, și m-am apucat de lectură cu maximum de entuziasm. În fiecare seară abia așteptam să văd ce-a mai descoperit detectivul și ce mi-a scăpat mie de nu m-am prins care-i criminalul. Și tot așa, și tot așa, câte o oră pe noapte, am ajuns după ceva timp la vreo 5% din carte. Îmi venea să-mi trag palme, nu-mi venea să cred. 😛 Kindle-ul nu îmi afișa câte pagini mai sunt și câte am parcurs, dar puteam să presupun că volumul ar fi avut 10 kile în realitate. M-am oprit și am revenit la cărțile mele despre mișcare și nutriție (care mă bulversează, dar despre asta într-un alt episod) iar după o vreme am găsit câteva povestiri individuale cu Sherlock, pe care le-am savurat, și cum mi s-a redeschis pofta, am decis să revin la volumul mare, hotărâtă să-l dau gata.

Și am citit iarăși cel puțin câte o oră în fiecare noapte, între sforăielile mâței și ale omului, pe-alocuri sărind peste povestirile lecturate anterior și, aseară, am ajuns în sfârșit la 59%. Deja eram cu nervii întinși la maximum, dar ultimul capitol era cu moartea lui Sherlock, motiv pentru care am presupus că restul de procentaj o fi vreo eroare de Kindle. Am răsuflat eu ușurată (că s-a sfârșit cartea) dar și tristă (că deh, murise omul), și am dat pagina, ca să zic așa. Și când colo, ce să vezi? ”Reîntoarcerea lui Sherlock Holmes”. Ăsta și-a înscenat moartea.

Așa că da, am ajuns la 60%. Această carte e și motivul pentru care nu mai apare nimic nou în lista mea de GoodReads, fiindcă mă dedic lui Sherlock până o să fie gata … la finalul anului. Sper. Poate…

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top