You are here: Home » Episoade » Cea mai frumoasă sâmbătă!
Cea mai frumoasă sâmbătă!

Cea mai frumoasă sâmbătă!

În general, vara asta a fost blândă cu noi. Desigur, a început mai ”furtunos”, dar până la urmă treburile s-au așezat și chiar ne-am bucurat de 2 luni frumoase în care nu s-a întâmplat nimic deosebit. Din păcate, nu am avut nici unul din noi concediu, dar asta nu ne-a împiedicat să profităm de fiecare ocazie de a ne relaxa. Și nici n-a fost nevoie de prea multe chestii, ba chiar treburile simple au fost cele mai plăcute!

În mare parte, entuziasmul ăsta se datorează trotinetelor. Am povestit mai demult că am încercat cu un skateboard, dar n-a fost să fie. Nu s-a prins de nici unul din noi, și acum când vedem oameni pe stradă care se plimbă cu nonșalanță în timp ce vorbesc la telefon și beau suc dintr-o sticlă, murim de invidie! Dar, după ce ne-am dat seama că n-are rost să insistăm, am achiziționat o a doua trotinetă și ne-am văzut de plimbări în liniște și echilibru.

De aici încolo, toate au mers strună! Am început prin a ne deplasa cu ele la sală, apoi în scurte plimbări prin cartier, după care ne-am dus și pe la supermarket și mall (cu un rucsac în spinare, pentru cumpărături 😛 ).

Sâmbăta asta a fost călduroasă, așa că ne-am uns bine cu toate alifiile (pardon, SPF) și am luat-o spre un Resale Shop de care am aflat de pe net. N-am găsit nimic acolo… recunosc că speram la articole care să arate decent și să aibă prețuri mărunte, dar n-a fost cazul. În schimb, m-am delectat ascultând poveștile celor de-acolo, câteva fete și băieți îmbrăcați … interesant, care ziceau de Bravo Ai Stil și de concurente, pe unele din ele cunoscându-le personal. Eu mă simțeam prost fiindcă eram în haine absolut banale și am zis că nu sunt destul de cool să intru în magazin, dar Omul m-a încurajat: ești toată în negru, ai ochelari cu rame foarte mari și ai venit pe trotinetă! E clar că ești un hipster de-al lor. Nu eram, dar am ales să-l cred.

Cum acest cvasi-SH a fost un eșec, am continuat aventura prin Centrul Vechi, pe care nu-l văzusem anul acesta. Habar n-am cum de s-a întâmplat așa ceva, dar iată că am ratat cel mai frumos loc din București. În fine, hoarde de turiști străini și soare ucigător, dar ne-am odihnit la The Urbanist, care are mese cu sticlă securizată (din aia care era la modă în vremuri mai comuniste) care mie îmi place de mor! Am parcat trotinetele în suportul ăla pentru biciclete și ne-am delectat cu discuții leneșe și două beri artizanale reci (altă chestie care s-a petrecut cam rar în 2017).

După aceea am trecut prin Unirea Shopping Center spre Bulevardul Unirii, am poposit pe la F64 (unde ne place mult, mai ales că angajații erau prietenoși și tare amuzați de trotinetele noastre) și apoi, în drum spre casă, am luat niște plăcințele și eu am găsit și 2 tricouri într-un SH local care aproape închidea. N-am cheltuit mulți bani și nici nu am făcut ceva excepțional, dar ziua a fost cu siguranță una specială. Cu sacoșele pe mânerele trotinetei și cu pleata în vânt (ok, doar eu), eram doi oameni care nu aveau nici o problemă în cap și nici o grijă în suflet. Acasă am mai băgat o conferință pe Skype și un pahar de vin, ca să încheiem seara ca moldovenii. 😀

Și cam astea sunt zilele noastre frumoase, și de asta a fost vara noastră așa minunată: pentru că ne-am plimbat împreună, ne-am bucurat de oraș și de timpul liber (cât a fost), de sănătate și de o viață normală. Câteodată nu-mi vine să cred că toate acestea îmi aduc atâta bucurie, când nu demult ziceam că ceva mai plictisitor nu poate exista.

Și nu e pentru că am îmbătrânit, ci pentru că am înțeles ce contează cu adevărat.

Ceea ce vă doresc și dumneavoastră. 🙂

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top