You are here: Home » Episoade » Update rapid
Update rapid

Update rapid

  • Am un nou respect pentru cei care vând porumb pe plajă. Tatăl meu a insistat să-mi dea niște porumb dulce din grădină, pe care l-am fiert aseară până am fiert și noi. Parcă nu se mai termina odată procesul ăsta ca să mă bucur și eu de una din cele mai plăcute gustări de vară! Așa că da… îi respect pe cei cu ”porumbelu fierbinte” de la mare.
  • Weekendul care tocmai ce s-a dus am fost la acasă într-o vizită și mai ales pentru o frumoasă nuntă, motiv pentru care am cam fost absentă peste tot (înafară de locurile menționate mai devreme, evident).
  • S-a întâmplat ceva ciudat cu fața mea, am făcut un soi de alergie sau am reînceput adolescența. În orice caz, nu mă simt cea mai frumoasă zilele astea. În schimb…
  • Pisica se simte fantastic și extracția a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Se joacă și este plină de viață, nu îi mai curg lacrimile (n-am mai șters-o la ochi de când am operat-o).
  • Am nevoie să-mi restabilesc prioritățile astfel încât să nu o iau razna de la toate chestiile de care trebuie să mă ocup. Timpul parcă mi se scurge printre degete.
  • Vreau să merg la munte. O zi, atât cer. (”n-am inimă de fier” 😛 ). Sper să mi se îndeplinească visul, vara asta n-a fost tocmai propice pentru călătorii din mai multe motive (unul din ele fiind extrem de important: vremea!).
  • Dependența de dulce e o chestie reală: chiar mă simt (prea) bine de fiecare dată când mănânc un desert, și trec printr-un fel de sevraj atunci când revin la regimul normal de viață.

Nu-mi place să fiu ocupată, nu mi-a plăcut niciodată și nu consider că se vede nimic în urma mea atunci când am prea multe chestii pe cap. Nu e vorba de lene, e vorba de faptul că vreau clipe de liniște, vreau să stau degeaba din când în când, vreau să am serile și weekendurile libere și vreau să mă reculeg. Nu mă simt împlinită atunci când bifez un milion de chestii pe o listă de rezolvat. Așa că acum trebuie să mă obișnuiesc cu etapa asta – care sper să fie scurtă și trecătoare! De asta nici nu prea scriu, că nu am timp și nici nu se întâmplă ceva spectaculos. Dar sunt tot aici. Tot eu.

Foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top