You are here: Home » Personal » Etape.
Etape.

Etape.

Din când în când, din ce în ce mai rar, mă uit pe FaceBook la ce mai face lumea. Asta doar fiindcă îmi pierd vremea pe altă rețea de ”socializare”, nu deoarece sunt deasupra acestor obiceiuri. 😛

Ca să meargă mai ușor treaba, o să îi numesc pe cei din lista mea de contacte ”prieteni”.

O prietenă suferă din dragoste și cerșește atenție (inclusiv cu postări în care zice că nu mai poate și că tot ce se petrece e prea mult, etc). Slavă Domnului că am depășit etapa asta a vieții, absolut necesară în opinia mea umilă. E bine de experimentat, și mă bucur că am bifat-o.

O altă prietenă tot pune poze cu citate motivaționale în care zice că ea nu mai are de gând să îndure falsitatea și că vorbele sunt ceea ce pretindem să fim și faptele ceea ce suntem în realitate, că prietenii adevărați rămân alături, că va fi drastică pe viitor, etc. Am trecut și eu prin etapa asta, și mă bucur că am depășit-o.

O altă prietenă trece prin momente grele ale vieții și, fiindcă nu vrea să le înfrunte cu sinceritate ori pentru că așa îi este mai ușor, pune poze de la ieșiri în oraș, din excursii, etc, toate creând o imagine a unui stil de viață relaxant, petrecăreț, distractiv, etc. Am trecut și eu prin etapa asta cu disparitatea, și mă bucur că am lăsat-o în urmă.

Pe grupul de makeup, unele fete se chinuie să impresioneze, pun poze care mai de care cu tot felul de machiaje și se bucură când primesc aprecieri. Era o vreme când aveam și eu nevoie de validare. Aaa, stai, că încă nu am trecut peste asta. Dar măcar sunt în direcția potrivită. 🙂

Mai sunt și bloggeri care au tot felul de postări menite să atragă atenția, cuvinte mărețe și poze dichisite, dar care încep să mă plictisească. N-am trecut prin asta, niciodată n-am fost de succes, dar pot să spun că nu prea mă mai ”atinge” nimic.

Acestea fiind zise, nu spun că am atins o stare superioară sau că problemele lumii sunt sub demnitatea mea. Zic doar că e interesant să mă uit la alții care trec prin chestii pe care eu le-am depășit, pentru că așa pot să văd cum arată ele din exterior. Acum am alte probleme, despre care nu vă pot povesti, pe unele din ele le percep vag iar la altele lucrez de zor. Așa e viața, cred.

Și, ca să fim în tendințe, poza de antet e motivațională și de pe weheartit.com 😀

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top