You are here: Home » Cărți » Se încarcă 2017. 50%. Vă rugăm așteptați.
Se încarcă 2017. 50%. Vă rugăm așteptați.

Se încarcă 2017. 50%. Vă rugăm așteptați.

Am zis eu prin ianuarie că acesta e anul meu. N-o să vă mint, până acum a fost o cursă dificilă cu multe obstacole. Desigur, e mai bine decât în 2016, dar nu cu mult. Am avut diverse probleme și provocări, a trebuit să depășim câteva obstacole și încă mai avem de lucru la alte chestii, ne zbatem amândoi să facem să fie bine, dar parcă nu e așa o tragedie. Mă gândeam zilele trecute, când aproape că nu-mi venea să cred în ce hal am ajuns, că e culmea că încă sunt optimistă. Cumva, în sufletul meu, știu că o să fie bine. O să fie!

Întrebarea este: ce s-a întâmplat cu 2017? de unde ziceam că o să zburdăm pe câmpii, se pare că ne luăm câmpii. (v-a plăcut asta? 😛 ). Dar mi-am dat seama de ceva: ăsta e anul meu de culise. Se întâmplă lucruri a căror finalitate nu va vedea lumina zilei în acest an calendaristic. Nu stau degeaba și aștept minuni, dar mai este de muncit prin spatele scenei, înainte să le poată vedea toată lumea. Sau chiar și eu. Așa e viața mea acum.

De exemplu, citesc mult mai mult decât înainte. După ce mi-am făcut cont pe Goodreads.com parcă eram ceva mai motivată să bag acolo titluri, așa că m-am apucat să mă culturalizez și eu puțin. Era necesar, n-o să vă mint, fiindcă nu prea am citit la viața mea. În plus, aveam un ebook care mai mult prindea praf și mă simțeam prost, fiindcă mi l-am dorit mult și e unul din cele mai de valoare lucruri ale mele (sună trist, dar nu e deloc așa).

Revenind la 2017, se pare că e anul dezvoltării personale. Mi-am schimbat jobul și sunt mai mulțumită și mai motivată, fac ceva ce-mi place mai mult decât ceea ce făceam înainte, și mă bucur că m-am putut reorienta profesional, dacă pot să zic așa. Câteodată e un curaj să o iei pe un drum pe care nici nu te-ai fi gândit că o apuci. Nu, nu fac makeup, ăsta ar fi un vis – unul la care încă n-am renunțat. Niciodată nu e prea târziu, v-am zis că sunt optimistă. 😉

Am citit multe cărți despre makeup, stil vestimentar, mișcare, nutriție, etc. Ceea ce înseamnă că acum lucrez la aspectul fizic, însă efectele nu vor fi imediate. După cum ziceam, 2018. 🙂 Am mai citit Grit de Angela Duckworth, o carte despre motivație și perseverență, pe care mi-o doream de multă vreme – noroc de ziua mea, că mi-a aterizat sub formă de cadou. Am învățat multe din ea și mă ajută să mă dezvolt și să fiu mai hotărâtă, să-mi vizualizez și să-mi urmăresc scopurile mai bine. Am mai citit și Magia Ordinii de Marie Kondo, altă bijuterie pe care-mi pusesem în gând să o adaug la lista mea de lecturi, și asta mă ajută să-mi fac ordine în casă și, implicit, în viață. Efectele asupra vieții mele profesionale și personale se vor vedea probabil tot prin 2018.

Important e că nu stau degaeaba, chiar dacă poate nu se vede mare lucru. Sigur, mi-aș dori să primesc recompensele imediat, dar câteodată și așteptarea asta are ce să ne învețe. Răbdare…

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top