You are here: Home » Episoade » What is love? :)
What is love? :)

What is love? :)

Mă uitam într-o seară la un filmuleț pe youtube, în care se făcea un top al celor mai frumoase declarații de dragoste din filme, și m-am gândit atunci că viața mea nu e tocmai cea mai romantică. La o adică, am depășit etapa aia de început în care fiecare chestiuță  e incitantă și am trecut în epoca de probă, ca să zic așa. Proba timpului.

Știu că Omul meu mă iubește, deși nu primesc flori prea des și nici suprize (nici el nu-i genul, nici viața noastră nu e așa). Și cum contemplam eu aceste aspecte terne ale amorului matur, mi-am dat seama că de fapt în asta stau declarațiile lui de dragoste: în felul în care mă sprijină și în răbdarea pe care o are cu mine; în momentele grele în care îmi stă alături și mă îmbărbătează; în clipele în care a fost puternic pentru amândoi, în insistența lui de-a scoate ce-i mai bun din mine, în planurile de viitor care sunt despre amândoi toate, în sfătuirile la ceas de noapte și tăcerile nestânjenitoare la cafeaua de dimineață. În promisiuni nerostite dar mereu împlinite.

Aseară eram cam descumpănită, primisem o veste nu tocmai bună și eram gata să intru în panică. Dar nu s-a întâmplat asta, pentru că Omul meu mi-a zis că vom găsi o soluție. Nu știm nici unul din noi care e aia, dar avem încredere că o să fie bine, pentru că am trecut și prin situații mai grele. Împreună. Și despre asta e iubirea, nu despre vorbe aruncate în miez de noapte pe o stradă pustie, în ploaie, nu despre o cerere în căsătorie pe malul oceanului și nici despre cadouri sau flori.

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top