You are here: Home » Episoade » Ce-au făcut 35 de grade cu mine?
Ce-au făcut 35 de grade cu mine?

Ce-au făcut 35 de grade cu mine?

Imaginați-vă că aveți câteva perechi de chiloți. De fapt, nu trebuie să vă imaginați, că din ăștia avem cu toții. 🙂 Acești chiloți sunt de mai multe feluri, unii flaușați pentru iarnă (heehee) și alții din dantelă pentru vară. Unii vă vin bine, alții vă strâng, unii vă intră în… Heeeei, gata. Ideea e că aveți mai multe perechi și nici una nu vă place 100%.

Acum imaginați-vă că este foarte cald. De fapt, nici asta nu trebuie să vă imaginați, că ieri a fost o zi ca-n Iad, cel puțin în București. Și vreți să ieșiți afară, dar numai gândul că trebuie să vă luați ceva pe voi, fie doar și lenjerie, vă sugrumă. Așa că ieșiți din casă doar într-o rochie maxi și sandale. Atât. Nimic altceva, fiindcă nu mai suportați un alt strat de textile, și mai puțin nu se poate (că trăim într-o societate cu reguli, cum ar fi). Și e ciudat! N-ați mai fost niciodată așa, nicăieri, poate doar noaptea v-ați mai permis să stați în costumul de la naștere. Și, după ce inițial vă tot îngrijorați că o să bată vântul și o să se ridice fusta sau că lumea o să-și dea seama, realizați că nimănui nu-i prea pasă și că puteți trece neobservată. Soarele e prea puternic, temperaturile prea ridicate, și nici o persoană nu dă importanță chiloților altcuiva (sau lipsei lor). Sunteți în siguranță. Ba chiar vă bate gândul să mai încercați, dacă tot merge și-așa. Libertate!!!

*****

Acum luați textul de mai sus și înlocuiți metafora chiloților cu … fond de ten, pentru că acest articol e modul meu de a vă anunța că, pentru prima oară în aaaaani de zile, am fost afară fără fond de ten. Și nu la MakeUp For Ever să-mi iau altul (am făcut și asta o dată), ci la sală. Știu că e lucru puțin pentru alții, dar eu fără ceva care să-mi acopere imperfecțiunile pielii mă simt ca și când n-aș avea chiloți. Se pare că spre 35 de grade Celsius mă cam dezbrac și de complexe, și de orice este ne-necesar. M-am dat totuși cu mult SPF, ceea ce vă doresc și dumneavoastră!

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top