You are here: Home » Episoade » O primă întâlnire
O primă întâlnire

O primă întâlnire

Când ați fost ultima oară la o primă întâlnire? În cazul meu, a trecut ceva timp, și chiar uitasem cum e. Întâmplător sau nu, weekendul acesta s-a produs minunea: am ieșit în oraș cu oameni noi. Prieteni noi, adică. A fost super interesant pentru că m-am simțit ciudat, ca și când ar fi fost ceva mai complicat decât o masă la un restaurant japonez (nu de 1 mai, nu am stricat tradiția micului, cartofilor prăjiți și a berii). M-am gândit îndelung cu ce să mă îmbrac, dacă să mă machiez sau nu, dacă să fiu mai casual sau să abordez un look mai ”studiat” (ca de interviu, așa, hihi), etc. Parcă o luasem razna. Am avut noroc de oameni de treabă și naturali, foarte prietenoși și deschiși. A fost o plăcere să descopăr că mai pot lega relații și la vârsta asta (multă vreme am crezut că după facultate se cam termină înfiripările de amiciție). Na, c-am avut noroc! Nu știu unde o să ducă toată treaba asta, dar dacă e înspre discuții interesante, aventuri culinare și poze simpatice cu căței jucăuși, eu una sunt total dedicată!

Între timp, nu mai am timp liber. Haha. Carambol.

A început o perioadă mai ocupată și-mi place că am multe de rezolvat, parcă simt și eu că fac ceva și se văd roadele muncii mele, dar mă tem să nu cumva să nu reușesc să prioritizez corect. Sper să aibă cine să-mi dea una peste ceafă în caz contrar.

Momentan e bine că e primăvară (am tras o fugă până la bancă și era să fac plajă accidental), că am de lucru și că îmi lărgesc sfera de interese și de relații. Mi-a zis mie ortodonta că după 10 lucruri rele, vin 25 bune și se pare că s-a adeverit. La drept vorbind, alea 25 nu au fost doar bune-bune, dar măcar sunt în trend ascendent.

Ceea ce vă doresc și dumneavoastră! 🙂

Atât pe ziua de azi, că mă pregătesc să-mi dau duhul la sală, unde ori nu e pornit aerul condiționat, ori se deschide geamul doar ca să intre briza de grătar de la casele vecine, ori sunt unii pe care îi trage curentul și-și pun prosopul în cap în timp ce trântesc nervoși fereastra! Saună!

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top