You are here: Home » Episoade » Drum (numai cu) prioritate/ priorități.
Drum (numai cu) prioritate/ priorități.

Drum (numai cu) prioritate/ priorități.

După cum probabil v-ați dat seama, am fost tare ocupată în ultima vreme. Da, atât de ocupată încât n-am avut nici măcar un sfert de oră pentru o postare ca să-mi fac norma, ca să zic așa… Ideea e că tot ceea ce am făcut a fost important, așa că n-am apucat să mă odihnesc suficient, nici să rezolv toate problemele. Dar am reușit să trec peste o primă săptămână de muncă la un nou job, am fost la sală zilnic și am resuscitat viața socială cât de cât. Și am făcut și ceva activități de freelancing pe lângă, de parcă nu-mi ajungea ce aveam deja în ”farfurie”.

Nu am gătit nici măcar o singură dată. Nu am călcat nici o cămașă.

Problema e că săptămâna asta se anunță la fel și weekendul următor o să fie tot plin, dar măcar nu mă plictisesc. O să-mi cumpăr o agendă, am ajuns în stadiul în care chiar am nevoie de ajutor în prioritizare, etc. Să nu mai aud pe careva cu agenda din telefon sau calculator, am probat și nu mă ajută, nu e la fel de eficientă ca o listă scrisă de mână, pe care o pot vedea în orice moment și care nu mă sâcâie la o oră fixă (dacă dau snooze, uit de tot, apropo).

I need all the help I can get (in scheduling … and not only).

O să reîncep postările zilnice, Doamne ajută să nu o iau pe arătură iar. Dacă da, revenim la întrebările alea stupide care au resuscitat activitatea (sau măcar prezența) mea blogosferică.

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top