You are here: Home » Episoade » Da. I do.
Da. I do.

Da. I do.

V-am spus zilele trecute că vineri o să fac ceva interesant, așa că, dacă tot s-a întâmplat treaba, să vă povestesc despre ce a fost vorba. Am fost la Starea Civilă pentru o cununie.

Dar nu așa, ca orice om…

Rolul meu nu a fost de invitat, ci de interpret, pentru că mirele (și familia lui, care a participat la eveniment) nu erau de naționalitate română. Așa că am tradus vestitele întrebări cu ”de bunăvoie și nesilit de nimeni” și treaba aia cu ”toate deciziile se iau de comun acord” (preferata mea).

S-a întâmplat ca-n România. M-au chemat să le dau actele și bineînțeles că-mi trebuia original și copie, lucru pe care eu nu îl știam fiindcă mireasa nu m-a informat despre asta (nefiind nici ea în cunoștință de cauză). Așa că am tulit-o în căutare de xerox (fiindcă la primărie nu era, după cum deja presupun că ați intuit) cu o invitată care a fost suficient de drăguță cât să-mi țină companie. Bine că nu mi-au cerut dosar cu șină.

Dar trecând peste atitudinea doamnelor de acolo, care erau cam lispite de chef, treaba a mers frumos și în 5 minute toată lumea era gata, buletin tăiat, semnături, pupături și afară pe hol. Unde, după cum știți, șampanie, ciocolată, flori și afară pe scări la poze.

Cam asta a fost. Acum mă duc în weekend, că sunt surmenată și presimt că nu mai recuperez eu somnul la câte urmează luna asta. O să fie cel mai Mai. Dar am bujori!

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top