You are here: Home » Răutăți » Proști în serie
Proști în serie

Proști în serie

Îmi place la nebunie să merg la Farmacia Tei, iar de când au deschis la Dristor mi se pare minunat fiindcă pot ajunge foarte ușor cu metroul (e chiar lângă stație). Azi am fost cu mașina, ceea ce, ca de fiecare dată, s-a dovedit a fi o greșeală. Nu știu de ce, dar ori de câte ori am mers era câte un tâmpit care încurca lumea la ieșire.

Când intri în parcare, iei un tichet pe care trebuie să-l validezi la Mega sau la farmacie (unde ți se dă un cod ce trebuie introdus). Scrie mare acolo că e nevoie de așa ceva, dar absolut de fiecare dată e cel puțin un idiot care nu face asta. Azi erau mai mulți. Primul a stat 5 minute și s-a holbat ca prostul până când a realizat că nu poate ieși, moment în care a început să dea cu spatele și s-au stârnit claxoanele ca la nuntă. Văzând asta, cel de după el s-a băgat repede și … a stat și el vreo 5 minute. Iarăși agitație mare, coada s-a făcut cât toate aleile din parcare și a venit în fugă un angajat ca să dea drumul. Oameni buni, prostovanul ăla stătea și se uita la barieră. Nu a ieșit să întrebe, nu a încercat să facă ceva, nu a dat înapoi, nu nimic! Pur și simplu stătea ca boul la poartă nouă!!! Stătea și se uita ca un idiot ce era! Atât l-a dus capul. După ce l-a văzut pe ăla de dinainte că n-a reușit să iasă, s-a băgat repede în locul lui ca să fie și mai prost.

În fine, a venit angajatul și a dat drumul la trafic, după cum am zis deja. Când să ieșim, un alt dobitoc era parcat pe sens opus, și cum puhoiul de mașini era disperat să iasă din parcare, se făcuse o coadă mică de câteva mașini care doreau să intre și nu puteau de ăla pe care-l tăiase pofta de șaorma (presupun, sunt aprope 99% sigură că de asta parcase așa aiurea) și care a pus avarii de parcă asta scuză orice. Mare-i grădina…

Știu că am repetat anumite cuvinte mai puțin frumoase, dar nu am un vocabular chiar așa dezvoltat pe tema asta. Aș fi zis mai multe, dar nu vreau să jignesc prea tare animalele, că ele sunt mai deștepte decât specimenele astea. Un câine s-ar fi învârtit și ar fi probat diverse chestii să vadă care funcționează, de exemplu.

Eh. Totul e bine când se termină cu bine. Am făcut cumpărături și sunt gata de weekend!

Să aveți un sfârșit de săptămână luminos, pe cât posibil. Și termin cu o vorbă care-mi place din ce în ce mai mult, de la Creangă, cu drag: ”știu că sunt prost, dar când mă uit în jur, prind curaj!”.

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top