You are here: Home » Util » Produse pe care le recomand cu încredere
Produse pe care le recomand cu încredere

Produse pe care le recomand cu încredere

Băieți (dacă sunteți printre cititori), îmi pare rău pentru voi, dar azi chiar nu am nimic mai bun decât o listă de cosmetice și altele asemenea, deci n-aveți ce căuta pe-aici. Glumesc. Presupun că ceea ce o să scriu prezintă mai mult interes pentru fete, de asta am început așa.

Revenind la lipsa mea de creativitate / subiecte bune – asta fiindcă problemele au început să se rezolve și deci nu pot să mă mai plâng, cât și fiindcă despre lucrurile care merg bine nu pot scrie (cum ar fi ceva legat de dinții mei, na) – m-am gândit să vă spun ce produse îmi plac de ce produse depind ca să arăt decent. Sau, mă rog, îngrijit.

Balsam de buze

Doar fiindcă au și nuanțe de roșu care mi se potrivesc bine, am strâns multe de la Nivea, mai precis următoarele: watermelon, strawberry, cherry și blackberry (preferatul meu în ultima vreme). Mai am câteva, dintre care trei fără culoare și două roz pal. Motivul pentru care am ajuns la cantitatea asta este că de obicei le uit acasă și trebuie să-mi cumpăr când ies în oraș și îmi simt buzele uscate. Ruj nu folosesc, nu am fost niciodată vreun fan, cu atât mai puțin în ultima vreme.

Șampon uscat

Batiste, fiindcă e cel mai bun. Preferatele mele sunt cel din centru și cel cu albastru  (din stânga).

Șampon și mască (de la Wella)

Pentru că părul meu arată mult mai bine așa, și deoarece nu-l pot descurca defel cu balsam. Un păr lung necesită efort și muncă și bani. Dacă-l las să crească precum o buruiană, așa va și arăta (vorbesc din experiență). Mă gândesc să încerc LuxeOil data viitoare, după ce mi se termină varianta Elements (căreia îi sunt fidelă de peste 1 an).

Creion de sprâncene

Recent mi-am achiziționat un Brow Wiz de la Anastasia și sunt tare încântată de el. Ca să văd dacă Nyx e într-adevăr un dupe, am luat și MicroBrow și … cam e, da! Diferența este în durata de viață (Nyx se consumă ceva mai repede) și rezistență (după 8 ore+, Anastasia arată mai bine). Ca o primă concluzie, Anastasia e mai bun, deși nu cu foarte mult. Faza este că Brow Wiz costă vreo 80 de lei (l-am cumpărat din Băneasa) și MicroBrow e 60 (pe makeup-shop.ro; al meu e luat din afară). După cum se vede în poza de mai sus, în State diferența de preț este mai mare, dar la noi nu. Apropo,un Benefit costă peste 130 de lei și nici nu are culori atât de fericite (aceeași nuanță este mai roșiatică la ei, ceea ce dă un aspect nenatural). Așa că eu rămân la Anastasia, am găsit și nuanța perfectă pentru mine și, după ce mi se termină fardul de sprâncene (de la Benefit), tot de la ea o să-mi iau. Chiar dacă produsele de la noi din țară poate că nu se compară cu cele din afară, tot cred că merită banii, mai ales având în vedere cât costă altele/dupe-uri.

Fond de ten

Am fost, sunt și voi fi complexată de tenul meu fiindcă am avut acnee severă, apoi cicatrici, și acum arăt oarecum normal dar nicidecum suficient de bine cât să mă simt confortabil fără nimic pe față. Sunt foarte puțini oameni înafara familiei care m-au văzut naturală, am ieșit din casă doar de câteva ori fără să mă dau cu nimic (dar numai până jos la magazin sau ceva de genul, nu la muncă sau în oraș). Nu arăt rău, dar mă simt pur și simplu dezbrăcată fără el.

Pentru momente mai deosebite, folosesc MUFE Mat Velvet (în foto, mai sus). Zi de zi sau dacă merg la sală, folosesc ori un fond de ten obișnuit (am încercat divese variante, cel mai ok rămâne unul de la Clinique), ori un BB cream – momentan cel de mai jos, deși nu am găsit întocmai culoarea mea (au o gamă extra-limitată), dar măcar are spf 30, motiv pentru care l-am și cumpărat. Apropo, merge fantastic sub fond de ten, ca bază!

Apă de gură iWhite

Nu se încadrează prea bine în peisaj, dar hai să vă spun totuși despre ce e vorba. Această apă de gură pentru albire nu albește de fapt nimic. Creează această senzație datorită unei foooooooarte ușoare albăstriri a dinților care, în contact cu lumina … par mai albi. Iar efectul este de doar vreo două ore, după cum vă puteți imagina. Motivele pentru care o recomand sunt: nu are alcool, rezultatul este decent și senzația este plăcută. Am mai folosit și Listerine și aveam sentimentul că mă clătesc cu sârmă ghimpată, lame, spirt Mona și pastă de dinți. Am văzut undeva că apa de gură a fost la origine un antiseptic pentru intervenții chirurgicale, dar inventatorii s-au reorientat (nu știu din ce motive), și că motivul pentru care este atât de agresivă este oferirea unei senzații de prospețime. Apropo, asta se poate obține și fără toate durerile astea. Wink-wink.

Și, la final, în cazul în care nu știți dacă să cumpărați un produs sau nu, ori dacă vreți niște review-uri pertinente, eu recomand Beautypedia, fiindcă absolut tot ce am cumpărat era fix cum e descris acolo!!! Tot ce nu mi-a plăcut avea puține stele, tot ce m-a încântat avea 5 stele, pur și simplu sunt spot-on! Asta ca să nu mai spun că părerile se referă și la ingrediente și la cât de sănătoase sunt, nu doar la felul în care cosmeticele arată sau funcționează.

Cam atât pe ziua de azi! Pe curând!

poze: de pe Pinterest

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top