You are here: Home » Perspectivă » Marile schimbări și micile excepții
Marile schimbări și micile excepții

Marile schimbări și micile excepții

Anul ăsta am făcut cele mai mari schimbări în stilul meu de viață. Mi-am propus să țin un regim ceva mai strict și să-mi schimb antrenamentul (acum fac mai mult forță, aproape deloc antrenamente de volum), ceea ce am reușit rapid, spre surprinderea mea. Deja arăt altfel, deși n-a trecut cine știe ce timp de când am schimbat macazul.

Vreau să vă spun ce nu mai mănânc deloc (deși o să fac 2 excepții de Paște, că-s om și eu)

  • Zahăr rafinat.
  • Făină albă etc.
  • Grăsimi hidrogenate.
  • Alimente foarte procesate, fast food, etc.

Nu doar mi s-a schimbat aspectul general, dar mă simt mult mai bine și după o perioadă mai grea de acomodare (da, zahărul chiar dă dependență) am reușit să devin imună. Nu doar că nu mai poftesc, dar pur  și simplu nici nu mă mai tentează ideea. Stau cu ditamai punga de ciocolată și marțipan în frigider, și nici nu mă gândesc să mă apropii de ea. Ba chiar mă îngrozește faptul că o să gust de sărbători și o să se ducă naibii eforturile mele de până acum. Știu că exagerez, dar strădaniile mele au dat roade și asta mă bucură mai mult decât orice alte deserturi sau ”recompense” (cum foarte greșit sunt numite) ar putea-o face. Acum mi se pare mult mai savuroasă omleta cu avocado din imagine decât o porție de cartofi prăjiți sau o gogoașă (slăbiciunile mele cele mai mari, cărora le dădeam frâu liber foarte, foarte rar).

Sunt mai puternică decât o poftă sau un moft de-al meu. Sunt mai sănătoasă decât înainte. Și toate eforturile mele au meritat. Dacă vreți să încercați acest stil de viață, vă garantez că între 2 săptămâni și o lună veți observa modificări majore în viața voastră, veți fi mai ușori, mai voioși, mai liberi. Gata. Vă las! Să fiți sănătoși!

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top