You are here: Home » Util » Makeup, cu tot cu primăvară
Makeup, cu tot cu primăvară

Makeup, cu tot cu primăvară

Azi nu am ce povesti mare lucru (înafară de ceva super cool la sală, dar știu că nu vă intere), așa că vreau să arunc vreo două vorbe despre machiaj. Recent mi-am luat o trusă de contur pudră de la Make Up for Ever, tocmai la timp – suntem în momentul în care conturarea este deja depășită și se poartă altceva. Haha, așa e viața mea. În fine, a fost o coincidență și nu regret achiziția, fiindcă îmi place tare mult să îmi ”sculptez” obrajii din când în când (seara).

Dar ziua e altă poveste! Mai precis, se caută un look luminos, natural, cu ceva mai mult blush care să dea un aspect natural și sănătos al pielii. Eu folosesc și iluminator sub sprânceană și pe pomeți, atât cremă cât și pudră (trebuie să-mi cumpăr unul mai bun, de la The Balm), și arăt mult mai bine. Asta câteva ore, până când încep să strălucesc precum o stea, asta e când ai tenul gras.

Ideea e că aș face o listă cu produse de machiaj care îmi plac, dar pentru asta am nevoie de mai mult timp. Deocamdată aș vrea doar să termin cu o afirmație simplă: am 75 de pensule de makeup, din care aproximativ 10 sunt ordinare, dar restul … wow! Nu-mi vine să cred! Și încă mai aștept vreo 3, asta dacă am noroc să mi le găsească cineva să mi le cumpere.

Atât! Fiți frumoase și sănătoase! Pe curând!

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top