You are here: Home » Episoade » Poșta Română, hai că se poate!
Poșta Română, hai că se poate!

Poșta Română, hai că se poate!

Azi o să povestesc ceva simpatic, de la Poștă.

Pare curios cum am inclus cuvintele ”simpatic” și ”poștă” în aceeași propoziție, nu? Eu însămi eram surprinsă aseară când am avut o experiență plăcută! M-am dus să ridic un colet de la eMag – apropo, de când cu această colaborare, treburile merg mult mai bine și există speranță. Așadar, ajung la ghișeu și aștept puțin, erau unii înaintea mea care au verificat pachetele primite.

Cât mă uitam pe pereți, admirând varul vechi și îngălbenit, o ușiță despărțitoare de lemn vechi și ros care scârțâia, anunțurile scrise cu o cariocă neagră în stil comunist, lista de prețuri și cutiile de carton lăsate de clienți, s-a pornit o mare discuție antrenantă. Se pare că un domn își uitase portofelul pe o masă și doamnele de acolo știau despre cine e vorba. Una din ele, la a doua tinerețe, s-a apucat de scormonit în el, ca să numere banii cu martori, să nu spună lumea că a furat ceva. Cea de lângă ea, ceva mai tânără, a început să râdă aducându-și aminte de domn, care aparent era un bătrânel cocoșat la vreo 90 de ani, cu baston și ochelari groși, un client fidel al oficiului care așa tare s-a bucurat când l-au recunoscut și i-au zâmbit angajatele de-acolo, încât s-a emoționat complet. Duduia la a doua tinerețe a reușit de-a găsit niște cărți de vizită și a sunat la câteva numere până a dat de el și l-a informat. Între timp, celelalte două râdeau de pocneau, făcând glume oarecum deocheate despre cum s-a fâstâcit bărbatul și imitând glasul lui tremurat.

Eu mă uitam șocată fiindcă nu-mi venea să cred câtă veselie poate fi într-un loc atât de deplorabil (oficiul business arată bine, dar acesta era mai dosnic și oarecum înghețat în timp). Văzând fața mea, cea de la ghișeul eMag a început să se scuze și să explice cum n-au avut prea multă treabă și sunt mai relaxate, dar să nu le judec prea aspru. Eu eram doar plăcut surprinsă și oarecum șocată în sens pozitiv, nici vorbă de altceva. Am plătit și aproape mi-a părut rău să plec, distracția a continuat și chiar după ce am închis ușa tot am mai auzit chicotelile lor.

Am plecat cu o stare de spirit excelentă și cu siguranță voi opta pentru Poșta Română + eMag = love din nou. Livrarea a fost rapidă și gratuită, ghișeul este dedicat doar pentru așa ceva, coletele sunt scanate și se poate plăti și cash și card. Cu card? Sună aiurea. Ideea e că am avut parte de servicii prompte cu angajați simpatici. Nu e peste tot la fel, sunt conștientă, dar nici eu nu merg peste tot, doar aici. 🙂

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top