You are here: Home » Episoade » Nu știu ce să cred despre ziua asta. Lidl și altele.
Nu știu ce să cred despre ziua asta. Lidl și altele.

Nu știu ce să cred despre ziua asta. Lidl și altele.

Azi a fost o zi plină în care am funcționat pe bază de rezerve.

Să vă explic: nu am mâncat nimic până la ora 4 pm, moment în care am ajuns acasă după ce am rezolvat mai multe chestii. Printre ele, menționez mult mers pe jos și o vizită la Lidl, care promitea o lume de jeanși. Mie îmi plac o parte din produsele lor și consider că, deși nu prea aspectuoase, sunt utile și rezistente, așa că m-am dus plină de entuziasm cu gândul că în sfârșit o să am o salopetă! Din păcate, cele mai mici mărimi îmi sunt în continuare mari, plus că nu am zărit prea multe chestii frumoase, dar mi-am luat totuși o pereche de boyfriend jeans (care sunt preferații mei, mai ales că ăștia nu sunt găuriți și deci îi pot purta și pe vremea asta) și vreo două tricouri de sală pentru Omul meu, cel mai norocos pe ziua de azi. Aproape.

Hainele pentru sport (de la Lidl) sunt super ok, câteodată croite mai … anapoda, dar fiindcă mie nu-mi place să dau prea mulți bani pe chestii în care transpir și pe care le spăl zilnic, sunt dispusă să cercetez și să scormonesc. Drept să vă zic, n-am nici un noroc la Puma în materie de tricouri. Mi-am călcat pe inimă odată și am luat unul pentru mine, pe care am reușit să-l stric la prima purtare pe munte (a doua în total), unde s-a frecat cureaua de la borsetă de el. Am mai luat unul și pentru Alfa-Dude, pe care (tot eu) l-am agățat cu scaiul de la mănușa de sală după doar câteva purtări. Din fericire, în ambele cazuri am remediat situația cu o lamă de ras (sunt tutoriale jdemii pe net, super cool proces). Așa că tocmai din acest motiv prefer să iau chestii ieftine după care să nu-mi pară rău în cazul în care se întâmplă ceva cu ele.

Ăăăhm. Am și echipament de sală ”de duminică”, pentru zilele în care mă filmez. 😀

Când am ajuns acasă, aveam capul cât o baniță – ori cel puțin așa mi s-a părut. M-am ghemuit într-un colț de canapea și am așteptat să vină apa caldă să fac o baie să-mi revin. N-a venit. Așa că am scos ligheanul de pe balcon și am dat drumul la boiler aragaz, că așa e viața într-o capitală europeană. Acum sunt spălată, vreau să cred curată și plăcut catifelată, și nu îmi doresc decât o cană de Fervex și câteva episoade de Futurama, iar la urmă un capitol din cartea mea cu Sherlock Holmes.

Dacă i se face ”cuiva” milă de mine, sper să dovedească o budincă de cacao și curmale, tare mi-aș dori ceva dulce. Apropo de asta, mi s-a strâns puțin inima în mine la Lidl, prea era plin de delicii tradiționale românești, cum ar fi cornulețele cu magiun și tarta cu vișine… bine că încă mai am ciocolată fără zahăr, că altfel mi-aș fi călcat pe suflet și dietă. Mi s-a făcut o poftă de nu cred că mai pun piciorul prin vreun supermarket multă vreme.

Gata, că aberez. E de la răceală, eu dealtfel sunt încântătoare și relevantă, haha.

Noapte bună, copii!

foto: weheartit.com, ca de obicei.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top