You are here: Home » Episoade » Mai mult de 6 ani de scris?
Mai mult de 6 ani de scris?

Mai mult de 6 ani de scris?

Mă gândeam azi ce să povestesc, și cum cercetam ceva pe internet, mi-am adus aminte de blog și de cum aș vrea să-l schimb puțin. Dar tot n-aveam nici o idee pentru vreun articol, așa că am zis să mă uit în urmă să văd ce povesteam acum câțiva ani. Astfel, am descoperit că am peste 6 ani de Rara Avis (domeniul e mai proaspăt, arhiva din 2011 pornește). Spun asta fiindcă înainte am mai avut două sau trei bloguri, ale căror back-up-uri încă le am. Memories…

De obicei nu mă uit la articole separate, ci mai răsfoiesc anumite luni ale anumitor ani, să văd ce făceam eu prin … 2015, de exemplu. Nu făceam așa bine sau nu făceam nimic, dar asta e altă poveste. Important e că am acest jurnal, pe care l-am ținut cumva secret în sensul în care nu l-am făcut public pe nicăieri și am zis să citească… cine s-o nimeri la mine.

La început eram foarte restrictivă cu informațiile, pe alocuri încă mai sunt (mă mint că sunt misterioasă, când de fapt mă tem să împărtășesc prea multe), dar încerc să mă educ. Poate o să vină ziua în care îmi voi asuma tot ce scriu aici, poate că voi fi mai generoasă cu detaliile vieții mele personale, sau poate că voi pleca de tot din online (hăhă, ce glumă, nu plec!).

N-am crezut că apuc atâția ani cu această mică pasiune a mea. N-am fost consecventă în general, deși e ceva ce învăt cu spor acum și ceva cu care m-am deprins. Am 6 ani pe blogul ăsta. Aproape că nu-mi vine să cred! Mi-a fost și teamă să spun, ca nu cumva să nu mai fie real. Sigur că am avut perioade în care scriam trei rânduri leșinate pe lună, în care povesteam toate prostiile (cum fac și acum) dar iată că m-am re-apucat mai serios (culmea, dintr-o prostie!). Urma să spun că rezultatele se văd, dar simt doar că am mai puțin timp liber. 😀

Urmează să schimb aspectul – dacă aveți idei, sunteți bineveniți să mă ajutați să concep ceva mai potrivit mie, cea care sunt acum. Aș vrea să creez eu ceva, dar cum nu sunt prea talentată, cred că o să mă rezum la a gândi un desen pe care să-l realizeze cineva mai avizat.

Gata. 6 ani (și ceva). Aniversare. Mă pregătesc pentru mâine.

Până atunci, noapte bună!

P.S. : Haotic fiindcă așa sunt și ideile în capul meu: alandala. Răceala asta, uof.

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top