You are here: Home » Episoade » Cică azi a fost ziua fericirii.
Cică azi a fost ziua fericirii.

Cică azi a fost ziua fericirii.

Mă rog, faptul că a picat într-o luni  nu cred că e așa grav, dar se putea și mai bine. Apropo de asta, vreau să povestesc 2 chestiuni.

  1. Aseară mă uitam la un vlog cu frivolități și a început să mă roadă invidia. Eu de ce nu primesc multe cadouri de la firme de cosmetice? Eu de ce nu mă plimb prin locuri minunate pe care să le arăt și altora pe youtube? Viața mea de ce e comună și plictisitoare/ obositoare? Și tot așa. Eram chiar indignată de cât de normală sunt până când mi-am dat seama că și fata aia are probleme, necazuri, nefericiri, doar că nu le spune. Și asta e marea hibă a platformelor sociale: hrănesc sentimente de inferioritate și de invidie. Și altele asemenea. Viața nimănui nu e roz. Punct.
  2. Vorbeam săptămâna trecută cu un tip din Suedia care era tare încântat că e miercuri. Știu, sună ciudat, dar a zis că la el acasă lumea ieșea la băut miercurea, ca să rupă săptămâna în două bucăți tolerabile: luni = început de săptămână, forțe proaspete, proiecte noi, etc; marți = a doua zi și cam atât, ne ținem tari că vine miercuri = ziua în care ieșim la o bere cu prieteni sau colegi, apoi joi = aproape e vineri = aproape weekend. Și astfel întreaga săptămână are o oarecare notă pozitivă, nu cum o credeam eu, un calvar de luni până vineri. Așa că eu și omul meu ne-am decis să facem și noi câte ceva mișto miercurea, ca să treacă săptămâna altfel.

Gata. Mă întorc la Pufarina mea care este deosebit de vocală și activă și afectuoasă.

Noapte bună!

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top