You are here: Home » Episoade » Capul face, capul trage! Și ce-a mai tras!
Capul face, capul trage! Și ce-a mai tras!

Capul face, capul trage! Și ce-a mai tras!

Săptămâna asta cam nimic nu mi-a mers bine. Lumea crede că exagerez când spun asta, dar chiar e destul de enervant ca fiecare nimicuț al vieții să fie anapoda – când se adună, te cam scoate din pepeni toată treaba asta.

Ieri m-am tuns prima oară anul ăsta, și era cam târziu așa că am ales și eu un coafor oarecare, disperată să scap de vârfurile despitcate, că am zis că nu poate să mă greșească așa tare. Azi m-am tuns a doua oară, că ieri a ieșit un dezastru. Pe scurt, părul meu e mult mai scurt. V-a plăcut asta? 🙂 Nu pot să cred cât de prost am fost tunsă – și singură reușeam ceva mai bun. Șuvițe mai lungi și mai scurte peste tot. Nimic uniform, nimic frumos, nimic bun. Absolut nimic. Era ceva oribil. Nu am nici o poză, și abia aștept să uit toată povestea asta!

Azi a ieșit bine, dar ca să mă corecteze a trebuit să taie mult. Și am și plătit mult. Cam așa e în viață, cred. Dar măcar arăt decent, și poate că o să-mi crească până la vară, să recuperez. La ora asta, consider părul meu ca fiind unul din punctele forte și îl iubesc enorm de mult, investesc mult în el (și bani, și timp). Am mai zis că îl iubesc enorm?

Ideea e că am zis inițial că merg săptămâna viitoare, dar am vrut să am un weekend liniștit, așa că mi-am luat de-o grijă! Abia aștept să se așeze puțin, că deja e cam traumatizat. 😀

În poză e cum era înainte, așa cum vreau să mi-l amintesc. Așa cum o să fie curând!

Să vă bucurați de primăvară, că văd că-i scumpă la vedere în ultima vreme!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top