You are here: Home » Episoade » Întrebarea 13. Yoga și felina.
Întrebarea 13. Yoga și felina.

Întrebarea 13. Yoga și felina.

După cum ați ghicit, astăzi sunt lipsită de inspirație. Și puțin nervoasă și deasemenea puțin entuziasmată, dar astea sunt povești pentru altă dată sau niciodată, fiindcă blogul ăsta nu e despre muncă. Mă rog, cel puțin nu aia remunerată. Așa că revenim la întrebările insipide din articolul cu care m-am autoprovocat să fiu mai activă pe blog.

Așadar: 13. What is one thing I could start doing today to improve the quality of my life?

Deci ce aș putea să încep să fac azi pentru a-mi îmbunătăți calitatea vieții?

Sincer, îmi vine în cap întâi yoga. Am mai făcut eu odată, demult, dar m-am lăsat și sincer mi-ar prinde bine niște exerciții de relaxare și ”desțepenire” a coloanei. Mai ales că acum pot să stau cu geamul deschis și să mă bucur de aerul proaspăt de primăvară.

Alt lucru pe care trebuie să-l fac pentru a-mi îmbunătăți calitatea vieții este s-o tund pe Mufette cât mai repede, până nu fac alergie. Zboară blana peste tot prin casă, o găsesc pe haine și pe mobilă și chiar am scos odată un fir din ochi. De la mine. Plus nenumărate din nas și gură. Motiv pentru care nu mă mai joc cu ea și nu o iau în brațe, efectiv nu mai suport. Așa că săptămâna viitoare o fac din nou ”șoricel”. Nu vă grăbiți să mă judecați, că nu umilesc animalul, ba chiar și ea se bucură fiindcă se poate spăla mai bine și, deasemenea, scapă de ”ciuciuleții” dureroși pe care îi face din cauză că nu stă să o pot peria temeinic.

Cam atât pe ziua de azi. Aștept cu nerăbdare să văd ce-mi aduce Mâine. 🙂

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top