You are here: Home » Episoade » Fără autografe, vă rog!
Fără autografe, vă rog!

Fără autografe, vă rog!

Azi m-am plimbat iar prin Piața Victoriei, de data asta cu mesaje. Unul era lung și, deși inițial eram mândră de el, am ajuns să cred că poate e inoportun. Altul e scurt și simpatic, gândit cu 5 minute înainte să ies din casă (cam târziu, eram pe punctul de-a nu mă mai duce). Vreo doi oameni au făcut poză cu el, și la un moment dat o tipă cu un cameraman au venit spre mine. Eu stăteam cu pancarta spre ei, ca să o filmeze, și deodată, de nicăieri, reporterița îmi înfinge un microfon în mufă și se apucă să-mi pună întrebări. Inițial m-am uitat în spate după Omul meu, speram să-i pasez duda asta și să scap, dar nu l-am zărit suficient de repede. Așa că am rămas eu ca lipitoarea în spirt la teve. Da, așa cum îi vedeți pe ăia care se pierd și nu-s în stare să lege două cuvinte, așa eram și eu. Nici nu o auzeam prea bine, nici nu am putut să reacționez ca un om normal, așa că m-am concentrat cât de cât să leg câteva fraze coerente. Habar n-am dacă am reușit. Sper doar că n-am dat-o în ”extorsiunea burlanului”.

Nu am fost așa jenată în viața mea. Plus că m-au prins din stânga, partea mea dreaptă fiind mult mai frumoasă (dacă nu știați, aflați acum). Nici nu-mi pictasem sprâncenele, că n-am avut timp, așa că probabil nu s-au cunoscut și deci am arătat ciudat. Știu, nimănui nu-i pasă și oricum dacă o să apar la teve, o să fie un cadru scurt și o să am noroc dacă mă prinde cineva care mă cunoaște, dar am rămas așa speriată că am plecat acasă, sperând că nu mai impresionez pe nimeni cu mesajul meu. Eu sunt o persoană … privată. Da, voiam ca ideea mea să fie împânzită, dar fără moaca mea, pe cât posibil. Probabil că mi-a ieșit, pe lângă un discurs stupid, și un accent struțo-cămilă, că nu puteam să o ard direct moldovenește. Mi-am cerut și scuze, justificând atitudinea mea cu emoțiile asociate unui asemenea moment.

Și în drum spre casă, Omul meu tot zicea ”na, dacă ai vrut celebritate!” și mă scotea din pepeni, că eu voiam să fie mesajul meu celebru, nu eu!!! La un moment dat, la metrou, o gagică a venit spre noi și speram să nu-mi ceară un autograf. Dar a întrebat doar dacă metroul ăla merge la Obor. Haha. Glumeam cu autograful. Dar a fost tare, este? Noapte bună!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top