You are here: Home » Personal » Aș vrea o primăvară pentru toate gecile mele!
Aș vrea o primăvară pentru toate gecile mele!

Aș vrea o primăvară pentru toate gecile mele!

Eu am probleme psihice. Nu grave, sper, deși n-am fost diagnosticată. Dar mi se pune pata. În viața mea, am avut diverse perioade de cumpărături obsesive. Am trecut prin etapa ”jeanși”, iar la ora actuală, dacă iau în considerare ce mai am și pe-acasă, cred că depășesc lejer 30 de perechi. Am colecționat brățări și cercei vreun an sau doi. Acum strâng bustiere și, aparent, haine. Geci, paltoane, sacouri, am și un capot (e un model cu trandafiri și de asta îi zic așa), veste, habar n-am ce e cu mine dar nu mă pot opri. Nu am atât de multe, să nu vă închipuiți, dar clar am mai multe decât am nevoie și mai ales decât am timp să port (fiindcă primăvara ține vreo 2 săptămâni sau ceva). Așa că eu aștept cu nerăbdare să iasă soarele și să se mai încălzească puțin.

Pentru iarnă nu sunt echipată cum trebuie, și deși îmi place acest anotimp, mi se pare că în ultima vreme nu mă mai pup cu el. Îmi place să port multe straturi, dar uite că nu am găsit încă un palton la un preț decent (eu nu cumpăr decât outlet sau la reducere) care să meargă peste o fustă largă până la genunchi. Și nici paltonul viselor mele (din pozelede mai jos – forma, nu culoarea), pe care îl vânez de multă vreme și nici măcar nu l-am zărit pe undeva. Dar poate odată cu primăvara, îl scot ăștia de la magazie ca să epuizeze stocul. Omul gospodar…

5850dfe4f5b2faa85b2423e451856ea2

foto

Oversize-Coats-for-2013-2014-For-Women-10

foto

Da, nimic profund sau interesant azi. Dar nu trebuie să purtăm dezbateri pe teme filosofice zilnic, nu? Plus că vine weekendul și poate trag iar o fugă la Fashion House, ca o mini-excursie.

foto antet: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top