You are here: Home » Episoade » Întrebările 6 și 7, 2 în 1
Întrebările 6 și 7, 2 în 1

Întrebările 6 și 7, 2 în 1

E jale cu auto-provocarea asta cu 50 de zile și 50 de postări. Când m-am băgat aseară în pat mi-am dat seama că nu am scris nimic ieri, și mi-era ciudă dar nu puteam să mă apuc de compus la miezul nopții. Așa că am zis că fac azi două întrebări, să recuperez. Să nu credeți că mi-a fost lene, dar am fost ocupată cu ceva ce trebuia să fac prin toamna lui 2016, asta ca să nu spuneți că exagerez când spun că procrastinez. Dar să revenim la întrebări.

6. What would I do with my life if I knew there were no limits?

Ce aș face cu viața mea dacă nu ar fi limite? Păi, cred că aș face aceleași lucruri pe care le fac și acum, dar poate că la alt nivel. Eu am vise simple, nu-mi doresc să mă arunc de pe cascada Victoria cu parașuta sau mai știu eu ce. Vreau să-mi fie bine, ceea ce nu necesită circumstanțe speciale. Vreau să călătoresc ceva mai mult pe viitor, să urc pe munți (eventual să dorm pe o creastă o noapte) și să fiu cu oameni dragi, să fac cumpărături din când în când, să merg la sală și să nu trebuiască să irosesc timp pe prostii (cum ar fi ștersul prafului). Vedeți? Vise simple!

7. Do the people I surround myself with add any value to my life?

Cei apropiați mie aduc un plus de valoare vieții mele? Oho, și cât și cum!!! Am făcut o triere la un moment dat între prieteni și cunoștințe, și deasemenea un concurs de împrejurări a făcut să stau mai mult singură o perioadă. Nu, concursul de împrejurări nu e faptul că aveam probleme la mansardă, deși … a făcut și asta parte din ecuație. Ideea e că am învățat lecția asta acum mult timp și chiar nu irosesc timp cu oameni care nu aduc un plus de valoare. Ca să înțelegeți, nu mă gândesc la faptul că profit de pe urma lor. Și când spun ”valoare” mă gândesc la lucruri pe care le pot învăța, de la banalități ale vieții de zi cu zi (rețete, de ex) până la cunoștințe specifice, modele de comportament, atitudini pozitive, abordări mature, etc. Și, desigur, chiar sper ca treaba să fie reciprocă, să simtă oamenii că și ei beneficiază de pe urma interacțiunii cu mine.

Gata. Mă întorc la MIGRENA mea, care nu vrea să mă lase în pace. După ce am înregistrat un succes fantastic aseară, adormind pe la 12 și ceva fără pastile, se pare că trebuie să mă lupt cu o durere cârncenă de cap. Dacă nu explodează până data viitoare, revin cu întrebarea nr. 8.

Poza e de pe weheartit.com, și mi-a plăcut, deci nu are legătură cu subiectul. 😀 E doar frumoasă.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top