You are here: Home » Personal » 1. Când a fost ultima oară când mi-am spus că mă iubesc?
1. Când a fost ultima oară când mi-am spus că mă iubesc?

1. Când a fost ultima oară când mi-am spus că mă iubesc?

Răsfoind internetul la cafea, mai precis Flipboard-ul (pe care vi-l recomand cu multă încredere, că și eu tot astfel am aflat / m-am îndrăgostit de el), am dat peste un articol care mi-a pus întrebări. Și care m-a făcut să-mi pun întrebări. Așadar, am decis să răspund la ele ca un fel de exercițiu emoțional, iar după vreo 7-8 bucăți m-am gândit că ar fi mai interesant dacă aș face asta în scris. Aici. În mod regulat. N-am chef să fac un articol kilometric și să mă scormonesc în suflet câteva ore, cât ar dura (estimez eu) într-o singură tură. Așa că mi-am propus să fac un ”challenge” haha, că tot sunt la modă. Pardon. Mi-am propus să profit de ocazie ca să scriu zilnic vreo două luni.

O întrebare pe zi lucrătoare, adicătelea. 😀

Să vedem. Prima este: 1. When was the last time I told myself ”I love you”?

Când a fost ultima oară când mi-am spus că mă iubesc?

Sincer, nu știu dacă mi-am spus asta vreodată. Până anul trecut nici măcar nu-mi spuneam lucruri frumoase. Eram răutăcioasă cu mine, mai ales în momentele grele, și de fiecare dată mă jigneam și mă umileam de parcă eram dușmanul meu. Rareori, mă încurajam spunându-mi că va fi bine sau că se vor rezolva toate cumva, dar cel mai des conversațiile interioare erau zbuciumate. Habar n-am de ce făceam asta, nu-mi era bine cu mine și mă pedepseam constant. Mă descurajam singură și-mi reprimam chiar și cea mai firavă dorință de a încerca ceva. Sună oribil, n-aș fi acceptat asemenea comportament din partea nimănui. Dar ăsta e adevărul.

Am muncit mult cu mine ca să capăt încredere de sine și ceva mai multă siguranță. Deși pare că asta nu răspunde întrebării, ajung și acolo imediat. Nu mi-am spus că mă iubesc pentru că nu sunt sigură de asta. Mă respect mai mult și mă apreciez, mi-e drag de mine și am învățat să mă privesc cu ochi mai buni și mai îngăduitori. Dar … mă iubesc oare? Cu adevărat? Poate. Ori poate că m-aș iubi mai mult dacă mi-aș și spune-o din când în când. O să încerc. 🙂

Rămâneți pe frecvență. Este foarte posibil ca mâine să răspund celei de-a doua întrebări:

2. Am I a better person today than I was yesterday?

Răspunsul pentru azi ar fi DA. Să vedem cum o fi mâine.

Pe curând!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top