You are here: Home » Episoade » Vinerea care a început roz și a sfârșit neagră…
Vinerea care a început roz și a sfârșit neagră…

Vinerea care a început roz și a sfârșit neagră…

Astăzi mi s-a părut că a venit Crăciunul mai devreme. Am avut o zi bună și, de fapt, eram mega încântată de săptămâna ce a trecut! Așa de extuziasmată am terminat programul de azi și așa mă copleșeau emoțiile, încât am plecat pe jos spre casă. Nu erau decât puțin peste 8 km, mai ales pe traseul ales de mine, ăla care a luat-o de la Universitate spre Unirii, doar fiindcă mi-e teamă de pasaje subterane. 😀 Ascultam o singură melodie și zâmbeam tâmp în timp ce pășeam sprinten pe alei și străzi… Am ajuns acasă cu bine, mă doare doar ”pernuța” de la piciorul stâng. M-am pus la masă și m-am gândit să mă relaxez cu ceva până vine și Omulețul. Și cum îmi făceam eu planul pentru zilele care vin, mi-a sunat telefonul cu vești proaste: un deces în familie. Deodată, toate probleme mele dinainte și toate emoțiile referitoare la ceea ce urmează să se întâmple în viața mea păreau niște chestii infantile.

Da, viața se oprește câteodată, și mereu când aflu asta mă întreb dacă eu aș muri împăcată dacă ar fi să se întâmple acum. Azi am realizat că ceea ce fac eu acum mă face fericită și că merită să încerc, fără teamă de eșec. Ce se poate întâmpla, la o adică? Pot eventual să eșuez, dar asta nu ar fi nimic în comparație cu a nu fi trăit deloc.

Doamne, ce sentimente m-au încercat azi! Mă simt prost că am plâns pentru un blending când alții se zbăteau între viața și moarte. Deasemenea, mi s-a confirmat (încă o dată, dacă mai era nevoie) că e important să faci ceea ce-ți place, pentru că niciodată nu știi când nu vei mai avea șansa să o iei de la capăt. Ce mici suntem, niște frunze în vânt… Și ce scurtă e viața, așa, ca o sclipire. Deodată, nu mai suntem, și nici măcar ceea ce lăsăm în urmă nu este zguduitor.

Mă simt neînsemnată și neputincioasă.

foto (aparent nepotrivită): weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top