You are here: Home » Episoade » Cu ce se ocupă Poliția?
Cu ce se ocupă Poliția?

Cu ce se ocupă Poliția?

Revin cu informații noi cu privire la cazul menționat în articolul anterior. Azi dimineață, Omul meu s-a dus la Poliție. Eu, desigur, nu l-am însoțit, dar am vești proaspete. Din păcate, poliția este nevoită să se ocupe de acest incident, și anume mapa cu documente a prostovanului.

Deși ”avocatul” a zis că el nu a solicitat ca vecinii să fie citați, polițistul i-a arătat Omului meu declarația prin care nu doar că a cerut în mod expres interogarea *tuturor* vecinilor, cât și testul poligraf pe care Omul desigur că l-a refuzat, așa cum probabil o vor face toți, fiindcă e o procedură costisitoare și polițiștii au zis că ei au cazuri importante. Printre altele, au întrebat și de ce nu am bătut la ușă dacă am presupus că acea servietă îi aparține vecinului, și Omul a răspuns cu adevărul: acest tâmpițel și-a uitat și cheile și pantofii și niciodată nu răspunde. Apoi au întrebat de ce nu am sunat la 112, ca poate era o bombă. Haha, uite că la asta nu ne-am gândit. Dar ei au continuat: ”pe viitor, sunați totuși la 112, fiindcă dacă își lasă papucii, clar poate fi vorba de o bombă și încă una biologică!”. Îmi plac ofițerii cu simțul umorului. 😀

Ideea este că toți vecinii somați sunt obligați să se prezinte, altfel vor fi săltați cu jandarmeria, după cum cere legea. Și na, unde-i lege nu-i tocmeală. Asta ca să vedeți la ce s-a ajuns. Aș fi fost în asentiment cu prostul scării dacă ar fi fost jefuit, Doamne ferește, dar așa … cum poate să-mi pară rău, mai ales când nu dă dăvadă de înțelegere și respect pentru noi?

Bine că cei de la Poliție văd lucrurile așa cum sunt, că sunt înțelegători și omenoși.

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top