You are here: Home » Personal » Wishlist
Wishlist

Wishlist

Sincer, postarea asta  e ca un fel de Pinterest Board unde pun lucruri care îmi plac, de care nu am nevoie dar care mi-ar face viața mai frumoasă, chestii la care visez dar pe care nu aș putea să mi le cumpăr în cantitățile dorite fiindcă deh, viață, responsabilități, etc. 😀

  • Haine pentru sală. Cred că mi-aș lua zeci de perechi de colanți și încălțări sport (asta ca să nu zic papuci 😀 ), plus nenumărate bustiere și tricouri și bentițe și mănuși, etc. Prefer produsele Puma și linia sport de la H&M, pentru că sunt de calitate și au un preț rezonabil. N-aș da 300 de lei pe o pereche de colanți pe care am toate șansele să-i agăț la sală, și nici 450 de lei pentru pantofi sport pe care îi voi terfeli, cu siguranță. Dar aș da cu plăcere mai puțin și aș lua cu sutele.

f71976fec617db8787ae2c83c1b25cc0

  • Pensule de makeup. Unde mă duc și văd un băț cu păr în vârf, acolo mă opresc și pipăi și cercetez. Haha, ce prostie am scris. Dar serios acum, nu contează cât costă sau ce scop au, mie îmi place să-mi cumpăr constant câte una. Nu mai departe de zilele trecute am fost iarăși la vânătoare: eram la Veranda Mall și am văzut magazinul Tati, care habar n-aveam ce este, dar pare un fel de Pepco+Jysk=love (?). În fine, au și pensule de makeup de calitate îndoielnică la prețuri minuscule, pe care le-am studiat deși eram ferm convinsă că nu le-aș lua vreodată.

9d7b1ad11df9aae523af9638f0d49450

  • Fonduri de ten. Din aceeași categorie superficială, menționez cel mai important produs de machiaj al vieții mele, fără de care mă simt dezbrăcată. Recent mi s-au terminat toate și am alergat la Sephora, disperată să nu cumva să rămân cu fața descoperită. Bineînțeles că acolo mai mult m-am enervat, din mai multe motive: ”consiliera de vânzări” nu mi-a dat mostră decât după ce s-a convins că eram chitită să las niște bani în magazin, a încercat să mă convingă de faptul că aș putea să mă dau cu Chanel în fiecare zi (sigur, mai ales când merg la sală) și chiar m-a luat de proastă când mi-a băgat sub nas un Clarins care mirosea mai tare decât unele din parfumurile din magazin și-mi zicea că așa sunt toate, chiar nu are nimic în plus. Sigur, doar un iritant. În fine. S-a convins până la urmă că mă pricep, deși nu arăt.

7e59ffa9a2c642cdf508cabe17a21eca

  • Șosete, chiloți și sutiene. Dacă s-ar putea, mi-aș dori în toate culorile, din toate materialele, în toate stilurile și așa mai departe! Aici nu mai explic mare lucru. 😀

3a214a5e2203284e7bcf81d82219b372

  • Chestii frumos mirositoare. Potpourri, spray, lumânări, bețisoare, uleiuri, etc. A fost o perioadă în care blana pisicii mele mirosea a bețișoare indiene, ceea ce era și normal, având în vedere că ardeam vreo șase pe zi. Și varul de pe pereți a prins iz. Am pulverizatoare în fiecare cameră și mai dau foc și la vreo lumânare, dar mai rar, ce-i drept. În speță duminica, atunci când nu fac nimic și o pot supraveghea. 😀

e874fb03596e571524075c540a2189b4

  • Pastă de dinți. De la o vreme, aceste produse au devenit mai mult decât niște chestii esențiale, așa că m-am apucat de cercetat piața, și am achiziționat tot felul de variante, mai speciale fiind acelea negre, cu cărbune. Îmi place să testez fiindcă încă nu am găsit una care să mă mulțumească pe deplin (așa cum e cazul produselor de păr cărora le sunt fidelă). Mai probez și periuțe, că le schimb des. Apă de gură, așijderea. E o adevărată plăcere să mă opresc la supermarket sau în farmacii și să îmi fac o imagine despre ce ar mai fi de achiziționat, și deasemenea să îmi fac un clasament cu cele mai eficiente.

ab002739e3f24add30bb8d4704acb5f6

  • Cutii și coșuri de depozitare. Dacă ar fi după mine, mi-aș cumpăra cu sutele. Având în vedere că ador să colecționez tot felul de rahaturi, e clar că am nevoie și de un loc în care să le vâr. Plus că totul arată mai bine atunci când nu sunt împrăștiate toate chestiile peste tot. Am rafturi pe balcon unde țin toate încălțările, fiecare în cutia în care au fost cumpărate sau, dacă nu s-a putut, în alta. Toate cu etichetă, astfel încât să știu unde sunt. Fac asta de câțiva ani și am observat că se păstrează mult mai bine și că îmi cumpăr mai rar nu doar pentru că nu am nevoie, ci și fiindcă nu am mult spațiu de depozitare. 😀 Win-win!

c9cc5ebc68234eedfd9618ce8acfdd50

  • Materie primă pentru meșteșugit. În speță, lână și alte fire, dar mi-aș cumpăra și mărgele și sârmulițe și nasturi și șnururi de piele și câte și mai câte! Am deja două cutii, un coș și o geantă în care țin toate minunile astea, și chiar n-aș avea nevoie să mai iau. Dar sunt foarte tentată de fiecare dată când trec pe lângă o mercerie!

c4ccf81988cbab81112f9329a8213c08

  • Pantaloni. De toate felurile, negri sau albaștri (rar în alte culori, închise oricum). Am deja 20 de perechi sau mai multe, dar (incredibil!) nu-mi ajuns. Am pantaloni pentru sală, munte, oraș, muncă, etc. Am jeanși și colanți și joggers și slim și boyfriend și evazați și conici. Nu am office, nu am drepți și de cocktail, nici tip țigaretă și nici negri.

54d3fa6bb2fa1_-_esq-jeans-spring-2014-dlhg5q-lg

O să mă opresc aici, deocamdată. E plăcut să mă gândesc la lucrurile astea, așa că sper că v-am dat și vouă ghes să visați la chestii de care nu aveți neapărat nevoie, dar care v-ar face viața mai frumoasă ori mai ușoară. Seară bună să aveți! Și o săptămână ușoară! Pe curând!

P.S.: Pozele, de pe Pinterest. Ăfcors.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top