You are here: Home » Perspectivă » Vichy Dermablend 3D – un review sincer!
Vichy Dermablend 3D – un review sincer!

Vichy Dermablend 3D – un review sincer!

Promit că de acum înainte nu mai cumpăr absolut niciodată produse cărora li se fac campanii agresive în vlogosferă și blogosferă. Pare de bun simț, nu? Mă rog. Acesta a fost cazul cu Vichy Dermablend 3D, un fond de ten pe care mi l-am achiziționat pentru că am sperat că niște dermato-cosmetice mi-ar prinde mai bine. BB Cream-ul de la Clarins nu mi-a priit, utilizarea zilnică 2 luni mi-a afectat puțin pielea, așa că m-am întors către o gamă mai ”blândă”. Aparent, am gândit prost când a venit vorba de Vichy, firmă ale cărei produse nu prea mi-au făcut bine. Nici rău, ce-i drept. Am avut creme și loțiuni de curățare, frumos mirositoare, nimic de zis, dar cam degeaba. Ei bine, lucrurile stau la fel mai rău în cazul fondului de ten.

În primul rând, gama de culori este extrem de restrânsă. Extrem!!! Din cele patru nuanțe, am fost forțată să aleg una care, se pare, e prea deschisă; următoarea era portocalie, așa că am zis că dreg eu cumva treaba. Mă rog, se pare că la noi nu se aduc toate culorile (cum este și cazul Born This Way de la Too Faced, care are vreo 8 variante în Sephora din România și 14 în State, plus 6 adăugate recent). Însă trecând dincolo de asta, am fost șocată să descopăr că textura este execrabilă. E o spumă, ceea ce nu-i rău, dar nu se blenduiește și se așează ca naiba pe ten, indiferent cât îl hidratez înainte și indiferent de metoda de aplicare. Se adună în pliuri și, culmea, în pori, mai ales pe nas unde se văd puncte albe!!! Am încercat și cu primer și fără, și cu niște cremă și fără, etc. Am fost la sală și s-a scurs pe gât, o dâră albă oribilă, ceea ce nu se întâmplă cu alte produse pe care le-am folosit (în ciuda faptului că am transpirat, da!).

Nu pot să cred că i s-a făcut atâta reclamă acestui fond de ten absolut execrabil. Știu că articolul meu nu va avea impact și că toate campaniile extrem de agresive și-au atins scopul, cu o fraieră ca mine și probabil cu alte persoane care pur și simplu au căutat informații valabile și review-uri corecte. Sunt extrem de șocată de cât de prost este acest produs, și îmi asum ceea ce spun: am folosit fonduri de ten de la o mulțime de firme, începând de la cele mai ieftine și până la unele destul de scumpe și n-am dat niciodată peste așa o mizerie! Chiar și cele care costă cel mai puțin tot fac o treabă mai bună, măcar după aplicare. Cât rezistă e altă problemă. Acesta arată din prima foarte aiurea și, în plus, se comportă absolut ordinar pe parcursul zilei.

Chiar mi-ar fi părut mai puțin rău dacă aș fi pierdut 90 de lei în loc să cumpăr Vichy 3D.

P.S. : Îmi pare rău să scriu acest articol răutăcios. Daaar! Chiar dacă am mai cumpărat recent produse mediocre, nu m-am plâns de ele, pentru că mi-am zis că poate mi se pare sau sunt subiectivă sau nu sunt pentru mine. Dar de data asta sunt furioasă și mai ales ”înciudată”. Nu e că nu mi-a priit, că nici BB Cream-ul pe care l-am ridicat în slăvi nu s-a dovedit a fi marea minune a lumii cosmetice, dar acela merită banii cel puțin. Nu știu, sper să nu fiu înțeleasă greșit, dar asta e opinia mea și experiența mea. Plus că m-am săturat de laude mincinoase.

foto>

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top