You are here: Home » Perspectivă » Plăcerea demachiatului
Plăcerea demachiatului

Plăcerea demachiatului

Multă vreme am evitat să mă machiez ”complet” pentru că mi-era lene de procesul de îndepărtare. Ei bine, țin să spun că acum e o plăcere!!!

Mi-am cumpărat și eu Makeup Eraser. L-aș fi luat mai demult, dar nesimțiții de la Sephora au tot încercat să mi-l bage sub nas în timp ce-mi fură aproape o sută de lei din portofel. Săptămâna trecută l-am găsit cu preț redus, la vreo 60 de lei, așa că am riscat și … l-am păstrat până duminică, atunci când aveam și eyeliner și mascara și fond de ten plus pudre și blushuri etc. Ei bine, șterge tot!!! Este incredibil de eficient și de moale, nu-mi agresează ochii și merge rapid. Plus că după doar câteva secunde pe față se pare că am reușit să elimin ceea ce ar fi necesitat cel puțin zece dischete și care m-ar fi lăsat cu o ușoară tentă de raton. Ba mai mult, ca să verific, m-am demachiat cu dischete și La Roche și deja mă ustura zona genelor. Pentru că nu intra în vorbă să pornesc mașina pentru o cârpă, mai ales în zi de odihnă :P, am spălat această bucată de 100% poliester la mână, cu gel de duș, și a ieșit impecabilă.

O recomand cu multă, multă, multă căldură! Azi abia așteptam să o folosesc din nou! Și pentru că nu interesează pe nimeni cum am făcut eu treaba asta, vă pun un filmuleț demonstrativ. Și, din nou spun – merită fiecare bănuț!!! A fost o idee mai puțin de 60 de lei și poate fi spălată de o mie de ori, ceea ce înseamnă că ne apropiem de trei ani care, traduși în creme și dischete, cred că ne costă mai mult. Plus că e delicată ca un fund de iepuraș.

foto

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top