You are here: Home » Episoade » Zi liberă (?)
Zi liberă (?)

Zi liberă (?)

Anul trecut aveam un obicei atipic: îmi luam, din când în când, o zi liberă în mijlocul săptămânii. Nu făceam mai nimic cu ea, înafară de faptul că mă bucuram că nu trebuie să muncesc. Eram mândră că îmi permiteam acest lux, și povesteam despre el cu mândrie și fericire nestingherită.

Între timp, din diverse motive, am renunțat …

Astăzi nu muncesc. M-am dus de dimineață la dentist să-mi pună un implant și pentru că bănuiam că o să-mi fie greu, am zis că mai bine mă odihnesc. Așa că acum, după ce m-am întors și cât încă nu mă doare nimic (trăiască anestezia!), mă gândesc ce să fac cu timpul meu. De filme n-am chef, Bomberman e plictisitor cu un singur jucător, de citit nu mă pot apuca fiindcă mintea mi-e încețoșată și de croșetat mi-e “teamă” (a trecut prea mult de la ultimul proiect). Așa că stau și mă gândesc la minutele care trec și pe care nu le valorific. Și nu e vorba doar de minute, ci de zile și săptămâni și luni… Sunt prinsă în niște chestii care au nevoie de timp și cât aștept să de îndeplinească, nu știu ce să fac cu mine.

Mi se pare că viața mea o să înceapă cu adevărat după ce o să termin cu toate demersurile de acum. Haha, ce glumă bună. Știu că între timp vor apărea altele, și o voi ține tot așa o vreme bună. Dar  cum sunt naivă…

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top