You are here: Home » Mufi » Ochii și geamurile!
Ochii și geamurile!

Ochii și geamurile!

Într-o seară, înainte să merg la culcare, am vrut să închid geamul. Când am împins, am auzit un zgomot și am întâmpinat rezistență, așa că impulsul inițial a fost să mai încerc o dată. Dar am zis să arunc totuși o privire, ca să mă asigur. Când colo, Mufi era pe pervaz și plasa deschisă. Dacă aș fi împins încă o dată, aș fi aruncat-o de la etaj. M-am speriat atât de tare, încât am apucat-o de după gât și am strâns-o în brațe vreo zece minute, cât mi-a bătut inima ca nebuna. Am pupat-o și am alintat-o și ea se tot zbătea fiindcă nu știa ce impas a trecut și nici nu înțelegea nimic din comportamentul meu care probabil i se părea neprovocat. 3 din 10. 😀

De fiecare dată când îmi amintesc, mă ia groaza. Bineînțeles că de obicei mă uit să verific unde e Puțurela, dar de data asta n-am cercetat și zona de lângă toc, fiindcă de obicei nu stă acolo și, pe deasupra, eram și tare obosită. Nici nu mai vreau să mă gândesc, a fost un moment de groază.

P.S. : Cum era să mor eu de inimă și pisica de înălțime….

P.P.S. : Am scris textul despre depresie și e kilometric. Îl păstrez pentru altă dată, de-acum vine weekendul și deja sunt mega nervoasă pe niște treburi stomatologice.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top