You are here: Home » Culinar » Budincă rapidă
Budincă rapidă

Budincă rapidă

și, aș adăuga eu, gustoasă! Plus că-i cu fibre și alcool, deci deja sună din ce în ce mai bine! 🙂

Nu dă bine în poze, dar vă garantez că e un comfort food perfect chiar și pentru zilele de vară, când eu una abia dacă aprind un aragaz sau ceva.

Așadar, rețeta: fulgi de ovăz și lapte în cantități egale (cană la cană, cum ar fi), și altele: praf de copt sau bicarbonat (o lingură), zahăr – pentru cei care vor, fulgi de cocos, stafide, vișine din vișinată (sună dubios, dar a ieșit gro-zav), dulceață (eu am pus de zmeură, merge!), esență de rom (puțină, foarte puțină) și orice altceva mai vreți voi. Nu toate odată! Combinați! 😉

Se amestecă separat ingredientele uscate și cele … ude. 😀 După care … între ele.

Ori mă pricep la explicat, ori nu!

În fine. Se amestecă inițial separat, apoi cu totul, se pune într-o oală de care nu se lipește, și se dă la cuptor la 180-200 grade vreo 25 de minute. Sau până devine puțin maronie la margini. Oricum, nu e cu ou sau ceva, deci nu contează dacă e făcută prea puțin sau prea mult.

Și gata. Explicațiile mele or fi stupide și pozele proaste, dar eu zic să încercați măcar o dată!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top