You are here: Home » Personal » (Primele) 5 motive pentru care sunt răutăcioasă
(Primele) 5 motive pentru care sunt răutăcioasă

(Primele) 5 motive pentru care sunt răutăcioasă

1. Pentru că nimeni nu-mi ia apărarea / partea.

Așa că sunt nevoită să mă apăr ca un chihuahua disperat, fiindcă deja nu mai am discernământ după ce aud ”e vina ta”. Da, am zis de un milion de ori că m-am obișnuit să aud asta, dar nu-i adevărat. Așa că orice chestie din sfera culpabilității mă scoate din minți.

2. Pentru că nu mi se recunosc meritele

Așa că sunt nevoită să-mi trâmbițez realizările singură, astfel părând o îngâmfată căreia i-au murit lăudătorii. Da, e o traumă din copilărie, fiindcă părinții mei nu au făcut decât să mă critice (în scopul motivării, desigur) sau să tacă atunci când am făcut și eu ceva bine (ca să nu mi se suie la cap, desigur). Așa că probabil o să am nevoie de aprobare toată viața.

3. Pentru că așa sunt și cu mine

Așa că e justificabil. Ți-am zis că ești un ciudat sau un cârnat sau, mai rău, un popârțan? Nu te supăra, că și eu sunt o cărnată și o popârțancă și la fel zic și despre mine când e cazul. Îmi asum și râd de: nasul meu cât o barabulă, sprâncenele invizibile, faptul că-s pizmașă, antipatia pe care o eman și care ține oamenii la distanță, egoismul meu (justificat, aș adăuga eu), etc. Mda, sunt nașpa. Hate Love me for what I am, haha.

4. Pentru că nu am răbdare

Așa că nu există decât două moduri de-a fi: drăguță sau scorpie. Dacă trebuie să stau să explic ceva elementar, sau dacă întâlnesc vreun comportament care mă zgârâie pe undeva pe creier sau în ureche sau vizual bla bla, nu pot să nu accesez partea de vocabular care conține cuvinte precum: tembel, idiot, prostovan, bolocan, nevertebrat, etc. Le spun cu dragoste. Not.

5. Pentru că așa m-am obișnuit

Așa că dacă tot îmi vine în mod natural, n-are rost să fac eforturi. La drept vorbind, în starea mea nativă nu știu exact cum sunt, dar am fost provocată de atâtea ori, încât simt că e a doua natură second nature pentru mine să-mi ies din fire și să devin bitchy. Plus că nici nu mă ajută fața. Adică … na, resting bitch face. It’s a thing, I hear…

Va urma, probabil. Însă ceea ce-i sigur e că nu-s răutăcioasă pentru că sunt rea. Asta să fie clar pentru toată lumea.  Scriu în romgleză ca să vă enervez pe voi! Deci, din răutate. 😀

P.S. : Și poza e de pe weheartit.com, as usual.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top