You are here: Home » Nostalgic » De ce Elizabethtown e filmul meu preferat
De ce Elizabethtown e filmul meu preferat

De ce Elizabethtown e filmul meu preferat

Am văzut Elizabethtown într-o vreme în care nu-mi era bine. Băiatul pe care îl plăceam plecase și știam că nu-l voi mai vedea vreodată.  Locul de muncă nu doar că-mi displăcea, dar eram și pe punctul de a-l pierde, ceea ce îmi crea niște conflicte interioare obositoare. Eram la pământ, deși acum, privind în urmă, realizez că nu era chiar un capăt de lume și nici vreo tragedie. Dar cu inima mea de-atunci am crezut că nu pot merge mai departe, așa că am căutat să mă îmbărbătez cum am știut mai bine: cu povești.

Întâmplător am dat peste acest film, downloadat de câțiva ani (la acel moment) odată cu întreaga colecți Orlando Bloom (pe care îl plăceam fiindcă fusese elf în Lord of the Rings, dacă nu mă înșel – și n-am chef să caut pe net, fiindcă felul în care îmi amintesc perioada aceea e mai important decât acuratețea informațiilor). Ziceam că, din plictiseală și mult timp liber, am decis să-i dau o șansă acestei pelicule nepopulare.

Nu e vreo capodoperă, să nu vă așteptați la așa ceva. Dar e istorisirea supraviețuirii unui eșec monumental. E o lecție despre speranță. Nu iubire, deși filmul cred că încolo bate … E o colecție de învățături mărunte dar care au picat în viața mea fix atunci când am avut nevoie de ele. De fiecare dată când revăd trailer-ul îmi aduc aminte despre cum aș vrea să fac anumite chestii cu părinții mei (pe care probabil nu le voi realiza niciodată, pe care le voi regreta la fel ca personajul principal), despre ce înseamnă să ai puterea să nu renunți și să continui să zâmbești chiar și când ccrezi că n-ai motive, despre dragoste și familie și prieteni și colegi și, până la urmă, despre ceea ce e important cu adevărat în viață.

tumblr_l8irw0CH7U1qc72dqo1_500

claire-colburn-elizabeth-town-elizabethtown-girl-kirsten-dunst-Favim.com-113073

Elizabethtown-movie-quote

Și, ceea ce-i cel mai important!!!

9bfcd82a9e73e2cac5be2648474206a6

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top