You are here: Home » Culinar » Meteoriți cu cereale și fructe uscate. Asezonate cu înjurături în gând.
Meteoriți cu cereale și fructe uscate. Asezonate cu înjurături în gând.

Meteoriți cu cereale și fructe uscate. Asezonate cu înjurături în gând.

Dacă nu vă dați seama ce-i în poza de mai sus, vă spun eu: niște biluțe delicioase din ovăz, fulgi de cocos, curmale și stafide plus alte chestii nesemnificative. Rețeta este aici, dar eu am modificat-o puțin. Dacă vă întrebați de ce arată altfel, vă explic imediat.

Meanwhile, another picture nobody cares about, doar ca să mărim suspansul.

WP_20160315_19_35_25_Pro

Ei bine, cu această procedură traumatizantă am stricat chopper-ul. Da, da, la a doua utilizare, l-am decimat. Probabil că sarcina de-a mărunți naibii niște smochine a fost prea mult pentru el. A mers prima utilizare, dar cam atât i-a fost. E vina mea, totuși. Am cerut-o, bineînțeles, atunci când am luat tot Phillips, asta după ce nenorocitul de blender pe care l-am avut de la aceeași companie a crăpat după doi ani de viață.

Așa că în loc să mă bucur de aceste almost guilt free energy bites, nici nu mă pot uita la ele. Să vedem dacă cei de la cel.ro acceptă retur și garanție… niciodată n-am dus un produs înapoi, poate și pentru că niciodată n-a sucombat nimic în cei doi ani în care în general ești asigurat că toate merg strună. În fine… Le urez celor care au făcut acest dispozitiv ceva cu iad și Hitler și Saddam și altele asemenea. Și mai sper să le moară instrumentele când le este lumea mai dragă.

Mă duc să arunc doi cartofi în cuptor. Să fie carbohidrați, dacă n-a mers cu fibre & co.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top