You are here: Home » Util » Gata! Nu mai gătesc!
Gata! Nu mai gătesc!

Gata! Nu mai gătesc!

Ca orice articol despre mâncare, și ăsta începe cu…

Nu-mi place să gătesc. Iar de când am văruit bucătăria, am decis că nu mai prăjesc nimic. 🙂 Am mai făcut diverse chestii la cuptor, în schimb, și supe cremă. Dar am început să comand mâncăruri gătite pentru care n-am timp, chef, dispoziție ori îndemânare. După ce-am încercat mai mulți furnizori, în sfârșit mă simt încrezătoare să recomand unul nou: Masa Familiei!

Mâncarea se face din ingrediente bune și ”curate” (fără aditivi și margarină, etc), echipa este frumoasă și tânără iar ideile sunt minunate. Varietatea de produse este un alt plus, se găsesc multe chestii pe care mi le doream tare mult (brocolli, cașcaval pane, de ex, ori deserturi fabuloase cum ar fi laptele de pasăre și crema de zahăr ars).

Cei care dau comandă până pe 21 martie devin clienți fondatori și beneficiază de o reducere de 5% la toate comenzile, pe viață. 🙂 Iar comenzile din prima săptămână primesc automat o tavă de prăjituri (asortate) cadou.

Eu am comandat crochete de cașcaval (că asta cerea purcelușul din mine), minitartele mixte sărate (poza din antet, luată de pe site-ul lor) și o ciulama de ciuperci. Comanda minimă e de 90 de lei, livrarea se poate face începând din a doua zi de la plasarea comenzii (în intervale de câte 2 ore) și produsele au etichete frumoase pe care sunt menționate data la care au fost gătite și la care expiră, bucătarul, ingredientele și alergenii, etc.

P.S. : Nu mă putoresc de tot, o să mai fac supe și o să mai coc. Dar e plăcut să știu că dacă vreau o tavă de musaca nu trebuie să fac bucătăria praf și să trebăluiesc o jumătate de zi (banii ies cam tot pe-acolo, plus timpul pierdut la supermarket, spălatul vaselor, fumul și mirosul, etc).

 

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top