You are here: Home » Episoade » Emoții subterane
Emoții subterane

Emoții subterane

Astăzi am fost mai receptivă la metrou decât de obicei. Și pentru că mi-e rău în orice mijloc de transport (azi de la lipsa de oxigen), nu citesc. Mă rog, asta și pentru că n-aș vrea să umplu de microbi kindle-ul sau vreo carte. Revenind… stau și mă uit la pasageri.

  • O doamnă și-a mângâiat brățara cu talismane atunci când de sub geacă mi-a ieșit Pandora.
  • O tipă slăbuță cu o tunsoare pixie, buze roz vintage și ochelari cam ca ai mei citea o carte care o introducea în psihologie.
  • Trei dudui diferite se hlizeau și vorbeau tare. Una era urâțică (după standardele care spun că simetria feței și zâmbetul frumos fac o persoană mai plăcută dpdv estetic) dar expresivă, alta era frumușică și aeriană și alta era măricică , extrem de tăcută și solitară. Primele două se uitau la smartfoane și râdeau și discutau diverse nimicuri, cealaltă era cufundată în lumea ei.
  • O blondă indignată se răstea la telefon și povestea cum un ciocoflender a aruncat cu perna în ea și cum ea azi e cu el și mâine nu, și nu mai suportă să fie tratată așa.
  • Un băiețel s-a așezat în dreapta mea și a strigat cu un glas stins de tristețe ”buuuniiii!” către femeia din stânga mea. I-am zis ”hai!”, dând din cap cum că facem schimb de locuri. S-au bucurat amândoi. Ăsta a fost primul meu gest complet altruist 🙂

Cred că totul a pornit de la vremea asta primăvăratecă după care sunt înnebunită! Soarele era blând (și eu eram sigură pe spf-ul meu – apropo, azi e ultima ședință de laser, yay!!!!) și afară era numai bine de-o plimbare. Mă rog, cam cald pentru ugg-uri, dar nu m-a deranjat deloc acest aspect. 😀 Era agitație și oamenii păreau atât de preocupați și de plini de avânt, încât mi-au trecut și somnul și lenea și sila de călătorii interminabile. Ba chiar eram așa de zâmbitoare dupa faza cu bunica și copilul încât era să ratez stația mea.

Mă duc să mă pregătesc pentru dermato. Pe curând!

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top