You are here: Home » Suflet » Într-un univers paralel…
Într-un univers paralel…

Într-un univers paralel…

Sunt la casa mea, în care am o bucătărie ca cea dintr-un conac boieresc de la țară, fiecare cameră e decorată altfel și sera se îngrijește singură, fără să fie nevoie de ajutorul meu.

Aproape în fiecare weekend vin prieteni la mine, gătim împreună, în timp ce povestim,  bem niște vin sau bere, gustăm din ingrediente. Vasele tot împreună le spargem spălăm, și ne hăhăim târziu în noapte spre disperarea vecinilor.

Am un câine mic și agitat, așa, ca mine, care nu vrea decât să mă iubească. Bine, fie, am și o pisică. Dar sincer cred că măcar în Universul paralel aș putea scăpa de Mufi fără procese de conștiință și degete îndreptate acuzator spre mine, scorpia fără inimă care din când în când își permite să spună adevărul: vreau o săptămână fără să trebuiască să mă trezesc la 4 să mă cert cu felina. Și da, o să moară, sunt de o cruzime inimaginabilă atunci când rostesc acest adevăr universal. Știți că  și noi o să murim, cam toți cei care citim aceste rânduri. 😛

Dar să revenim…

Dincolo de curcubeu (sau acolo e … dincolo … știți voi…). În fine. Peste galaxii și constelații și sateliți și norișori, undeva, eu sunt slabă deși mănânc numai prostii, stau toată ziua pe canapea și croșetez dintr-un ghem care nu se mai termină.

Bonus: Acolo nu se adună treburi de făcut care să nu se rezolve singure dacă eu decid că n-am chef azi. (oaaaaa, ce de “nu”…)

foto: weheartit.com

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top