You are here: Home » Răutăți » Huse cool-mea!
Huse cool-mea!

Huse cool-mea!

Am un telefon care nu mi-e prea drag, dar care are tastatră qwerty, criteriul cel mai important pentru un dinozaur ca mine care nu vrea să trăiască în epoca full-touch. Și, cum nu e nici prea nou nici prea popular, treaba cu husa devine complicată. Cu toate astea, am găsit (anul trecut) unele pe un site (husecool): frumoase, colorate, personalizabile, interesante, etc. Din păcate, rigide, dar am cumpărat, să fie protejat nenorocitul ăsta de smartfon mai alunecos decât un pește.

M-am plictisit de desenul de pe spate, așa că am aruncat un ochi pe site, la începutul lunii ăsteia, să văd dacă au adus ceva nou. Când colo, minunea-minunilor, au și variante din silicon, cu desene hippie așa cum visam (poza de mai jos e doar pentru exemplificare, ca să vedeți că ei susțin că există mai multe tipuri).

2015-08-18 16

 

Dau comanda. Vine confirmare. Și mă pun pe așteptat. Acuma, ei au zis că durează între 3 și 8 zile. Dar s-au dus și alea. Într-un final, după 2 săptămâni, vine coletul. Cât curierul moșmondea prin geantă după hârtii, Alfa a deschis plicul, a văzut că husa e fix la fel de rigidă și n-are nici o legătură cu siliconul, și a refuzat pachetul. Omul de la livrări s-a cam ofticat, că nu era cu ”deschidere la primire”, dar noi n-aveam de gând să luăm o țeapă de 90 de lei.

Pe site nu e nici un număr de telefon. Sunt cei mai proști furnizori pe care i-am întâlnit, dar aparent sunt singurii care au carcase pentru telefonul meu. Suspectez că ei dau comandă (în China) după mine și de asta timpul de așteptare e mare. Dar cum să spui că e un material anume și să livrezi altul? Asemenea rahaturi distrug o companie mică. Sau cel puțin așa ar trebui. Din fericire pentru voi, pentru orice alt fel de telefon se găsesc huse în comerț. Mai ales pentru Samsung și iPhone, la tot pasul! Așa că eu o s-o schimb când schimb și telefonul. 🙁

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top