You are here: Home » Culinar » For all the cheese lovers out there!
For all the cheese lovers out there!

For all the cheese lovers out there!

Și dacă tot am adus stomacul în discuție, ieri, să vă spun repede despre un fel de mâncare de care am cam abuzat în ultima vreme. Am zărit în treacăt o poză pe Pinterest, cu un altfel de grilled cheese (despre cum americanii mănâncă cele mai decadente și pe-alocuri tâmpite combinații, în alt episod cu bacon și sirop de arțar). Adică două felii de pâine, niște brie și o mână de merișoare. Acuma, dacă mă știți, eu nu prea fac asemenea combinații, că-s moldoveancă și n-au ce căuta strugurii lângă brânză, că nu-s roșii. Leguma, nu culoarea. Pardon, fructul, nu leguma. Eh, știți voi! Dar, dacă tot aveam în casă niște merișoare rătăcite după ultima tură de muffins, pe vremea când încă era frig (nu erau expirate, nu vă uitați urât la mine), am încropit și minunea asta, și-așa de bună a ieșit treaba, că nici n-am avut vreme să fac poză. Dar am cules una de pe Pinterest, de-am pus-o mai jos, să înțelegeți cum stă treaba.

Turkey-Brie-Grilled-Cheese-FoodieCrush-022

Apoi am experimentat cu omletă: se face scrambled, când e aproape gata aruncăm iar niște brie sau ceva asemănător (eu am avut blue cheese de la Lidl care avea în plus niște pete albastre, dar consistența cam cremoasă, a mers, bun! 😉 ) și merișoare, învârtim puțin și gata. De data asta am apucat o poză proastă cu telefonul, dar o pun nevertheless în antet ca să nu spuneți că vă dau ghes când eu nu gust sau că vorbesc din cărți. Mă rog, de pe site-uri.

Și dacă nu vă place cum am scris, tough luck. Ziceți mersi că am făcut englezismele italice, că altfel… Defect profesional, sorry. 😛

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

One comment

  1. haha. da, americanii au combinatii ciudate. suna interesant ce-i facut tu acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top