You are here: Home » Perspectivă » Descriere
Descriere

Descriere

Din multitudinea de conversații pe care le port în fiecare zi, cu tot felul de indivizi, am tras o concluzie corectă, zic eu: oamenii nu se pricep la descrieri.

– Spune-mi cum este cel mai bun prieten al tău.

– Ne-am cunoscut la școala generală. Stăteam în aceeași bancă. Mergeam deseori acasă împreună.

– Asta nu-mi spune nimic despre el, ci despre relația voastră.

L-am întrebat pe Alfa, într-o seară, cum m-ar descrie dacă l-ar întreba cineva de mine. ”Aș spune că te iubesc foarte mult, deși uneori mă scoți din pepeni.” Asta nu spune nimic despre ceea ce sunt eu, ci despre sentimentele lui despre mine. De fapt, spune mai multe despre caracterul și personalitatea lui – că e răbdător. Eu sunt doar femeia cu pepenii. Haha.

Eu încep cu trăsăturile fizice și apoi cu cele sufletești. Ca la școală.

Iar la urmă spun ce simt pentru om. Ca-n viață.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

2 comments

  1. Uite incerc eu: Nu as putea sa incep cu trasaturile fizice deoarece prima oara amfost atras de scrisul tau. Abia dupa multa vreme ai scris o chestie de gen cum ca nu stiai daca arati la fel de bine ca acum 3 ani sau ceva de genul asta, si atunci am stat sa caut pe blog daca aveai poze de acum 3 ani si am gasit din 2011 sau 2012 si pe urma am comparat pozele alea cu unelemai recente din 2014 sau 2015 si am ajuns la concluzia ca arati la fel si nu te-ai schimbat plus am comentat in scris ca sa fii sigura macar ca a verificat cineva in mod cat de cat constiincios. In plus mie mi s-a parut ca aratai la fel de bine, nu la fel de rau, si sper ca am precizat si asta in comentariul meu. In ceea ce priveste detalii ale trasaturilor tale fizice as putea zice ca am impresia ca nu cantaresti prea mult de vreme ce ai o poza in care esti carata in spinare de Alfa man, si el nu arata total epuizat sau chinuit. apoi cred ca ai parul de lungime medie deoarece mentionai in diverse articole ca te chinui sa stii cum sa-l aranjezi si am citit in diverse reviste pe care le-am rasfoit de-a lungultimpului la frizerie/coafor, (pt ca eu ma tund numai la saloane mixte, adica unde se tund si barbati si femei, din cauza ca am remarcat ca au reviiste mai variate, si adesea chiar si mai interesante si mai noi,plus nu toate numai despre par, dar si despre alte chestii sociale, filme, familii regale, uneori chiar si cu sporturi, masini, calatorii, etc, cam la fel ca la notar sau la dentist), ca parul de lungime medie pare a crea cele mai multe probleme majoritatii persoanelor deoarece daca e scurt nu ai ce sa aranjezi, iar daca e lung, ai posibilitatea sa incerci mai multe variante chiar in acelasi timp, insa daca e mediu e dificil de estimat cat din el poate fi prins sau impletit si cat poate sa stea liber, mai ales daca intr-o zi e mai ondulat si in alta mai lins, efectiv nu se poate ajunge usor la o concluzie. Din cauza ca tu ai mentinut oarecum constanta decizia de a purta parulmediu, fara a te tunde scur si fara a-l lasa sa creasca asa lung de tot,am dedus ca esti o persoana curajoasa, careia chiar ii place sa confrunte diverse probleme si sa se lupte ca sa le rezolve cu constiinciozitate si harnicie. Acelasi lucru e confirmat si de aspectul si stilul constant placut al articolelor scrise de tine, indiferent de tema abordata, in care paragrafele sunt puse cum trebuie,semnele de punctuatie sunt utilizate in proportii chiar admirabile, si textul curge inmod chiar empatic pt un potential cititor. Ce mi-as dori eu celmai mult din partea ta ar fi o poveste de calatorie in Olanda. Nu stiu de ce am ales tara asta, e o combinatie asa de impresii probabil fugare care m-au facut sa imi doresc sa citesc niste articole despre Olanda scrise de tine asa de la fata locului. Dar nu e o tema obligatorie, desigur, si, in legatura cu sentimentele mele fata de tine, eu personal nu voi deveni suparat si nici dezamagit daca nu scrii niciodata despre Olanda.

    • Ce drăguț! Îmi place descrierea ta, dar sunt subiectivă. 😛 Însă nu mă refeream musai la mine, ci așa, în general.
      Rudolph dear, și eu mi-aș dori să scriu o poveste de călătorie în Olanda, și promit că o voi face cu sinceritate cu prima ocazie. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top