You are here: Home » Personal » Alte timpuri, alt plan
Alte timpuri, alt plan

Alte timpuri, alt plan

Există un timp pentru toate.

Când eram mai tânără… Glumesc. Acum câțiva ani, am înțeles cu mintea anumite lucruri. Și credeam că o să fie bine, și că sunt norocoasă fiindcă posed asemenea informații. De-atunci, și mai ales în ultima vreme, am început să înțeleg cu sufletul. Și simt că am crescut atât de mult de când m-am izolat de lume, încât nu mă mai recunosc în anumite privințe. Desigur, trebuie să revin la un moment dat, dar încă mi-e bine aici, în peșteră.

Cea mai recentă revelație a fost schimbarea perspectivei. De obicei, când mă enervez, încep să mă cufund în starea respectivă, și am nevoie de o explozie ca să eliberez toată energia negativă (frustrarea) care s-a acumulat. Însă chiar deunăzi am reușit, cumva, să mă desprind de situație schimbând perspectiva. Fără să fug, fără să mă ascund sau să mătur gunoiul sub preș. Singură și nesilită de circumstanțe, am dovedit așa o minune. M-am ridicat deasupra planului în care se afla problema și m-am detașat de ea. Nici măcar nu mai era nevoie să o rezolv.

Partea proastă e că așa o putere nu e ușor de controlat. Practic, n-am prea avut nici o contribuție conștientă. Ceea ce mă face să cred că adevăratul potențial stă în ne-rațional. Stă într-o capacitate intuitivă sau subconștientă de care eu nici habar n-aveam. Și pe care nu pot să o oblig să lucreze în favoarea mea, nu pot să o alterez , ci doar să o las să fie.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

2 comments

  1. Cred ca articolul tau e un fel de reclama subtila pt noul episod din Star Wars scris din punctul de vedere al lui Harrison Ford care a imbatranit si e cam melancolic fata de starea problematica din jur, facand aluzie la regretul spectatorilor ca Yoda (care este in stare, spre deosebire de el si de noi toti, sa controleze si sa dirijeze acea Forta speciala a spiritualului subconstient), pare ca nu apare in nici un trailer.

    • Ce coincidenta minunata! Chiar azi noapte am terminat de vizionat episodul VI. Si m-a prins, desi am mai incercat mai demult sa ma uit la Star Wars, dar m-am plictisit repede. Iar Yoda este adorabil si unele din ideile sale sunt extraordinare! I’m hooked! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top