You are here: Home » Episoade » Naruto al Cărtureștilor
Naruto al Cărtureștilor

Naruto al Cărtureștilor

M-am dus și eu la Carusel (Cărturești), în weekendul de după deschidere. Și cum era foarte aglomerat (doooh), m-am strecurat la ”subsol” unde erau filmele, muzica și … manga!!! Recent mi s-a pus pata pe ninja, așa că am vrut Naruto. Volumul 1 costa 13 dolari, și volumele 1-2-3 într-o singură carte costau 15 dolari. Așa că am decis să colecționez toată seria de câte 3în1. 😀 La Carusel nu era începutul poveștii, așa că m-am uitat pe ecranul ăla semi-interactiv și am văzut că cică mai sunt prin București, în alte sedii Cărturești. Deci ne-am suit fundurile în mașină și ne-am dus într-un suflet la Băneasa (unde-mi place mie). Și-acolo, după îndelungi căutări, am găsit secțiunea de comic books care, ce să vezi, nu avea fix primul volum 3 în 1 care, culmea, se afla în mâinile unui puști de vreo 10 ani, cred. Să mor și alta nu, că era singurul lucru pe care-l voiam din toate variantele de cărțulii de genul. Și ne-am pus pe urmărit copilul pe-acolo, poate-poate l-o lăsa pe undeva să-l înșfăcăm cu satisfacție. Nu, nimic. Individul ăsta mic și răutăcios se ținea de carte ca râia de om, și le tot povestea părinților cât de mișto e Naruto și cum se citește el de la sfârșit la început și de la dreapta la stânga, și maică-sa încerca să-l îmbie cu niște cărți normale, și el nu și nu, că de altceva nu-i pasă și că asta-i pofta lui.

Ne-am resemnat și ne-am dus la casă în același timp cu familia mai devreme menționată, care s-a apucat să rânjească evident cu satisfacție la auzul cerințelor noastre. Noroc de duduia de la casă care a sunat la Promenada și ne-a rezervat volumul mult râvnit. Care, dacă tot am adus vorba, a fost considerat un cadou, că doar doi adulți nu pot visa la așa ceva. Ehe, cum puteam eu să fiu agresoare de minori… Dar până la urmă s-a terminat cu bine, deși n-am avut timp să parcurg aventurile din motive de gripă ucigașă.

A, da, și la Carusel e frumos. Noi o să mai mergem, că vreau colecție. Fanii BBT înțeleg de ce.

 

foto   

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

2 comments

  1. Naruto forever !
    …dar Oishinbo ai citit ? (E o manga pe teme culinare gourmet yuppie si tot felul de aventuri pe care le intampina asa o familie relativ tanara moderna japoneza in jurul a diferite mancaruri)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top