You are here: Home » Răutăți » Cuchingșou
Cuchingșou

Cuchingșou

Dacă tot a pomenit Oana de Master Chef, să zic și eu pe scurt care e părerea mea, că tot e blogul ăsta în paragină. Așadar, încep prin a spune că n-am televizor, așa că m-am uitat pe site-ul Master Chef România și pe youtube. Nu m-am apucat de sezonul 1, că n-am găsit toate episoadele, dar m-am uitat la o ediție ca să-mi fac o idee cum erau cei trei înainte să devină colerici. Am început pe bune cu seria aia la care au participat celebritățile, fiindcă văzusem undeva o reclamă și mi s-a părut amuzant, ceea ce confirm cu mâna pe inimă. Desigur, eu când mă apuc de vizionat ceva, mereu găsesc un om care-mi place și unul care nu, așa că mă apuc să ridic un piedestal și să sap o groapă, și să comentez plină de patos. Nu mi-a plăcut Elena Lasconi, și, înainte să aflu că a câștigat, știu că erau prin presă știri referitoare la deznodământ, așa că am evitat orice posibilă sursă de informare până când a apărut și episodul. Când am auzit că ea a luat trofeul, m-am dezumflat total. Repet una din ideile Oanei, care m-a bântuit cel mai des: femeile alea găteau cu părul în vânt, cu bijuterii pe mână, etc.
Masterchef-Pro-Tv
Desigur, m-am mai uitat cu speranță și la episoade din noul sezon, cu noii chefi, dar nu discutăm acum despre motivele pentru care nu-mi place nici unul din ei în mod deosebit (deși, la prima vedere, Patrizia mă cucerise – mi-a trecut). Ideea e că acest show mă încântă și mă relaxează, așa că mă uit acum, sunt la zi. O fază interesantă a fost la preselecție, cu un individ care-și pusese mănuși ”chirurgicale” negre, chipurile pentru a evita contaminarea – și, bine punctat de unul din chefi, degeaba! fiindcă pusese mâna cu mănușă peste tot. Așa că practic s-a protejat el, și nu e vorba c-a avut cumva, în vreun fel, grijă de mâncare. Ideea asta mă cam seacă și când merg la orice doctor care răspunde la telefon cu mănușile acelea pe mână – telefon pe care îl folosește și în momente mai puțin sterile. Dar divaghez.
jurati-masterchef-romania-2014
Ei bine, ca să nu spun că n-am băgat nasul în Hell’s Kitchen sau, pe românește, Iadul Bucătarilor, am aruncat un ochi la un episod uatevă, în ideea că mă prind despre ce-i vorba. N-am înțeles care-i acțiunea, dar am niște concluzii: 50-60% din totalul înregistrării îl reprezintă reclamele, iar din emisiunea propriu-zisă 30% urlete, 30% sunt montările alea cu logo-ul furca dracului, 30% bârfe și comentarii ale participanților și 10% acțiune de rahat în bucătărie, mai degrabă imagini cu femeile și bărbații care nu reușesc decât să facă mizerie la locul de muncă. În episodul pe care l-am văzut eu nu s-a întâmplat nimic, înafară de răgetele lui chef Florin și cred că niște farfurii cu greu scobite din tigăi. Desigur, am găsit și aici pe cineva care m-a scos din pepeni, că fără un personaj pe care să-l detest nu se poate: e o tăntiță comunistă, un pachiderm vizorist, o fosilă mucegăită, un dinozaur din mahala, o mezelăreasă lipitoare, etc. Așa am ținut-o-ntr-una, între reclame, desigur. Mai era o duduie care a bocit din momentul în care a pus piciorul în bucătărie până la final când a dat declarații în care susținea că poate mai mult și că vrea să demonstreze. Când? Că terminase stocul de șervețele. O chestie care mă disperă la șoul ăsta e că e o îmbinare nefericită între Big Brother și Master Chef, sau, mă rog, așa mi se pare mie. Un mare NU. Viața e prea scurtă.
HK-Iadul-Bucatarilor-antena
Sursă foto: internet. 🙂
Chiar n-am de gând să-mi bat capul cu linkuri, sper că-i clar că nu vreau să-mi însușesc nimic.

About anne

Inimă tânără, suflet bătrân.

One comment

  1. Ce recenzie zdrobitoare ! Insa ff completa si interesanta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top